Familjfamilj.

Du har fan problem, jag trodde aldrig att jag skulle behöva säga detta om dig, men det är verkligen sant.
Sök hjälp, du måste ha PMS.


When I get to Warwick Avenue.

Jag mår illa, hela tiden.

Roliga telefoner, ett sätt att piffa upp vardagen?

Jag måste ju bara säga att man måste ha en sånhär telefon, frågan är bara vilken färg! Ska nog ta och köpa mig en, alltid bra att ha.


Båda är adorable!

Ni hittar dessa telefoner och massa annat här!

Syster i Idol, som jag sa.

Som jag sa var min syster i publiken i första kvaldelen av Idol. Och man såg henne faktiskt ett par gånger. Kolla här.


Kolla där mellan deras huvuden!


Och där i ringer är Begonia, Louise och My, min syster.


Sjukling!

Hejhej! Gick upp imorse och mådde illa, men jag lyckades pallra mig till skolan ändå, fast jag dessutom hade vaknat på fel sida. Jag var i skolan och orkade knappt göra nåt. Vi skulle ha tyska första lektionen men jag ringde mamma och drog hem. Bussen gick inte förrens 09:20 så jag var tvungen att vänta. I centrum köpte jag godis och cola för att klara mig. Sen träffade jag Cow och vi snackade lite sen åkte jag hem. Skittrist inlägg men jag somnar vid tangentera. Pussssssssssss!

Smiley piercing.

Ärligt talat förstår jag inte vad folk tänker med när de säger att smiley är fult. Jag berättade att jag ville göra en smiley idag i skolan och alla blev helt till sig när de fick reda på vart det var.
"Ofta?"
"Men fyfan vad fult!"
"Hur kan man vilja pierca sig där?!"
"Du är ju störd!"
"Hur många har det egentligen?"

Hahah. Det är iallafall skitfint.


Regn och en sen buss!

Ja, det var ungefär vad den senaste timmen handlade om. Jag stog och väntade på en buss i regn, och blåst. Och står där i tjugo minuter med ett linne och en tunn kavaj. Årman var med mig och han hade bara t-shirt, stackarn! Innan var jag hemma hos hans pappa en snabbis och sen hem till han och kolla på Idol som min syster var med i. Såg henne i publiken typ 3 gånger, och hon var precis mellan Peter's och någon deltagares huvuden. Kul faktiskt. Men iallafall, jag fick två kommentarer av säkert samma person som ville att jag skulle visa mer outfits och kläder jag vill ha. Så jag kan ju börja nu eftersom jag har lite bilder på gång.


Dessa två koftor är helt underbara. Hahaha, riktigt bra nu i höst!

Jag brukar inte gilla sovplagg och underkläder med "seriefigurer" och sådant på, men denna var faktiskt söt. På hon som hade den på bilden iallafall.

Och nu till pälsvästen som folk antingen hatar eller älskar. Jag tänkte köpa en på Gina förra året, men gjorde aldrig det. De kan passa till vissa kläder och ibland ser de helt förskräckliga ut!

Allt hittat här!

Fyfan vad ni har blivit dåliga! Kom igen!

Jaaaa! Det tycker jag att ni har blivit, ni har blivit dåliga på att läsa bloggen och på att kommentera! Hjälp mig nu.
Vad vill ni ha mer av?

Smink & Hår?
Kläder?
Bilder?

Ni måste hjälpa mig babies.

Just det! Glömde berätta.

Jag glömde berätta att jag hörde en gammal låt i bilen påväg hem, och när jag lyssnade på texten så slog det mig att den verkligen passar in på en viss liten person. Puss säger jag bara.
Och till dig, läs texten noga. <3

I still hear your voice when you sleep next to me.
I still feel your touch in my dreams (my dreams).
Forgive me my weakness,
But I don't know why,
Without you it's hard to survive.

'Cause everytime we touch,
I get this feeling.
And everytime we kiss,
I swear I could fly.
Can't you feel my heart beat fast?
I want this to last.
'Need you by my side.
'Cause everytime we touch,
I feel the static.
And everytime we kiss,
I reach for the sky.
Can't you hear my heart beat so?
I can't let you go.
'Want you in my life.

Your arms are my castle,
Your heart is my sky,
They wipe away tears that I cry (I cry).
The good and the bad times,
We've been through them all,
You make me rise when I fall.

'Cause everytime we touch,
I get this feeling.
And everytime we kiss,
I swear I could fly.
Can't you feel my heart beat fast?
I want this to last.
'Need you by my side.
'Cause everytime we touch,
I feel the static.
And everytime we kiss,
I reach for the sky.
Can't you hear my heart beat so?
I can't let you go.
'Want you in my life.

'Cause everytime we touch,
I get this feeling.
And everytime we kiss, 
I swear I could fly.
Can't you feel my heart beat fast?
I want this to last.
'Need you by my side.

Bio, shopping och mat = mysig dag.

Ja, hejhej! Jag var somsagt på bio idag med mamma, syster och låtsasfar. Fast jag kanske inte har sagt det, men ändå. Vi såg på uppföljaren till Män som hatar kvinnor, nämligen Flickan som lekte med elden. Den var riktigt lång och bra. Fick min extremt mysiga huvudvärk under filmen och höll på att få spader, men jag höll ut! Jag måste säga att ettan faktiskt är bättre, men det är ju kul att se uppföljarna. Nu kan jag knappt vänta tills Luftslottet som sprängdes kommer på film också. Tänkte visa det jag köpte också.


Vitt linne med ficka på bröstet - Gina Tricot
Vit stor sjal - Gina Tricot
Svarta jeanstights (ska bytas) - Gina Tricot
Lila, gråa och svarta trosor - Gina Tricot
Svart bh - H&M
Mascara - H&M

Men

If you ever leave, baby you would take away everything good in my life.



<3!
Jag vill bara att du ska veta..

Heat of the moment - Asia


Allå!

Hejhej. Vaknade för en timme sen kanske. Nu sitter jag ensam hos Årman och lyssnar på mys musik. Hihih. Han gick och hjälpte sötpappan att bära. Jag skulle följt med men jag orkade inte stessa. Fast, jag ville ju träffa Leonora, dammit! Idag ska jag förhoppningsvis på bio med mami och syster. Köpa bh och grejs också. Nu ska jag äta pepparkakor med mjölk och sakna Moa en snutt.

Brev från kolonien.


Jag tänker på Moa och våran tågresa från Lady Gaga.<3


Fyfan!

Vad i helvete funkar mot huvudvärk när ingen av alla jävla huvudvärkstabletter gör det?! Sprängande huvudvärk hela veckan, i love it!

Åh, herregud!



Madonna har varit så jäkla snygg! Kolla på henne, drömhåret eller?

Vad ska jag ta mig till?

Jag älskar dig.


Får jag veta vad du tänker på?

Ja! Hejhej, nu idag ska jag faktiskt lägga upp bild på skorna och skriva lite. Vi börjar med vad som faktiskt hände igårkväll. Jag skyndade mig somsagt till mötet, och det tog ungefär 1 och en halv timme. Sen var vi klara. Det var ganska kul faktiskt. Sen gick vi, alltså jag, Becca, Jossan, Ronja och Sandra till Centrum. Vi satt och gjorde ingenting i 4 minuter kanske. Sen skulle dom till bussen och jag träffade Robin och dom i inte ens 4 minuter. Mötte upp Budde och sen hämtade mamma och Marit oss. Vi skulle ju på inflyttningsfest. När vi väl kom dit möttes jag av en glad Linnéa och en jobbig karl. Hahaha! Han var jättedryg. Han heter säkert nåt roligt också. Det fanns en tjock unge där som hade jättekort hår. Hon var jobbig. Under nästan hela kvällen satt jag och Linnéa och lekte med lilla Elvira. Man blev ju inte alls sugen på en unge då. Hahaha! Men nu ska jag springa och ta en bättre bild på skorna.

Jag hittar inte mitt lila och röda nagellack för att mamma och syster har lånat det och inte ställt tillbaka. Underbart, jag hade 16 nagellack och nu har jag bara 8 kvar. Fyfan vad sur jag blir.


 Visst är de underbara?

 Nu ska jag leta nagellack, försöka få syster att köpa naglar till mig och äta. Puss!

Ops!

Jag hinner inte lägga upp bilder på skor och outfit för jag måste verkligen springa till bussen, jag har ju möte klockan fem!
Hörs sen, puss!

Jag är glad.

Inatt hände något jätteknasigt. Jag och Micke bestämde oss för att ringa Sebby Gaga och fråga om han ville åka till Donken med oss vid tolv eftersom då har alla fått sina pengar. Han sa att han skulle hämta oss här tolv. Sen går jag och Micke in i hans mammas rum för jag vill kolla på Idol och han vill vila. Det slutar med att han somnar och jag ligger klarvaken till klockan 22:30, då går jag upp och kissar och jag hade så tråkigt så jag gick och diskade. När klockan var 23:30 går jag in och lägger mig igen. Klockan 00:07 ringer Sebbe. Jag hör att han säger något i stil med "Var klar om 10 minuter" men jag tänkte inte mer på det. Micke som var supertrött svarade bara med ett dystert "Mm" som han gjorde vad man än frågade honom. Sen måste jag ha somnat på 2 sekunder för jag vaknar 04:14 och Sebbe är inte här och vi ligger lika stilla som vi gjorde när han ringde. Jag smsade honom med ilska och skrev "DONKEN?!" men jag fick inget svar. För 10 minuter sen ringer Micke till Sebbe ochfrågade vad han höll på med eftersom att Micke inte ens hade kommit ihåg att han ringde inatt. Då hade alltså Sebbe åkt hit och stått och bakat på dörren men ingen öppnade, och sedan åkt till Donken själv. Då kan man ju undrasig varför han inte ringde igen?

Förlåt för en lång och onödig text.
Nu ska jag snart hemoch duscha, klä på mig och sen har jag möte. Ska iväg på taco-buffé hos någon Andreas känner också. Fick nya skor av Micke idag. Bilder på dom kommer när jag är hemma.

Lots of love.

Pepparkakor!

Hejhej! Igår somnade jag tidigt och idag vaknade jag vid 09:20 = ovärt! Jag och Årman låg och kollade på Nyheterna eftersom attdet var det enda intressanta. En ganska viktig sak är ju nämligen att Wikman fyller hela 19 år idag! Grattis säger jag bara. Hihih. Tog med mig mamma till UMO idag och hej p-piller. Sen tog mamma med mig till affären och då fick jag syn på pepparkakor när jag och mina ögon kollade runt bland hyllorna. Pepparkakor och mjölk ikväll? Japp!

Nu äre helg!

Yaaaaaaay! Vi fick sluta tio i ett idag för att lärarna ska flytta lärar-rummet. Det är mycket härligt. Vi har även studiedagar torsdagoch fredag. Hur underbart är inte det? Nu ska jag faktiskt bara sitta här och ta det ganska så lungt. Sen ska jag packa ihop lite saker och fara hem till Årman. Men vi hörs senare babies. Puss!

Juste! Jag är med i Foki's söta lilla tävling och jag ska ladda upp en bild på ett smycke jag vill vinna från Cocoo.se!
Jag vill ha detta smycke som jag länge tänkt köpa. Hihi.


Ja!

Hejhej! Skolan idag var jobbig för jag hade mensvärk hela dagen. Men efter imorn säger vi hallelujah för då är det helg! Studiedagar i mitt hjärta. Efter skolan var jag med Josefine och Amanda. Jag och Josefine skulle ju på konfirmations-möte. Vi ska konfirmera oss! Hej presenter. Det verkade vara skittrist men vad gör man inte? Träffade även Rebecca Fransson som jag inte träffat på 100 år, och sen träffade jag min lilla Linnea. Gick hem till Josefine efter det och satt där. Sen åkte jag med buss och gick och hamnade hos Årman och kollade på halva Idol eftersom jag missade andra halvan. Nu ska jag snart sova och imorn ska jag klaga på mensvärk och vara hemma för helvete vad ont det gör. Om det är bättre imorn slipper jag naturligtvis. Pyssar.

Juste! Jag fixade en liten snabb design och lilla Ådi. Så jag tycker att ni kan kolla hennes blogg right here!

Sen sist?

Jaaaa! Sen sist jag bloggade har jag kommit hem i lördagskväll och hittat världens godaste kladdkaka i kylen med grädde. Ätit den och läst massa gamla Frida-tidningar i sängen. Sen har jag haft en superhelg. Vart i skolan och mått illa. Städat i förhoppning om att få 300 kronor till skor men fick bara 200. Träffat Årman och fått läsk och en klubba. Åkt buss, gjort en hemlis. Och fått en kommentar av självaste Paow, som jag inte förstår för jag minns inte att jag vid något tillfälle kommenterat hennes den senaste månaden. Wierd. Puss på musen.

Miss Smith's.

Om man ändå var rik kanske.




Ni hittar dessa läckerheter (haha!) på Miss Smith's

What's the time?

Ja, jag vet, Foki har en sån. Men alla har allt som alla andra har. Detdär blev krångligt men det är faktiskt så. Därför ska jag ta och klicka hem denna klocka när mina pengar kommer!

Åh. Jag älskar dig!


Vi är så jävla bra!


Jag orkar inte mer.

Nehedu! Nu så har jag en trist och ful tillfällig design tills jag får hjälp med hur man fixar den perfekt! Men ni får nöja er sålänge så kommer det något mycket bättre om..ja, säkert hur långt tid som helst! Men vad ska jag göra åt saken? Hahaha, förresten, Wikman är så störd.

Precis.


Blue Jean, baby, LA lady.

Hello! Jobbig dag i skolan idag fer suuuuuuuuuuuuuuuure. Cool emo, COOL emo! Åh, jag är jättetrött. Iallafall, jag har gjort kladdkaka för att jag är så jävla bra! Nu kommer Årman snart och vi ska äta OPP den. Ska snart renovera bloggen också. Det är jag ju lite mindre bra på, men man lär sig! Idag så anmälde jag och Jossan oss till konfirmation, hahaha! Vi ska alltså gå i kyrkan och lyssna på massa babbel för att sen få presenter och så ska jag skaffa en systemkamera, lätt! Jag har typ gjort en lista över hur, och när jag ska köpa vissa saker.
1. iCurl, för farmor-pengar.
2. Längre löshår för farmor-pengar.
3. Systemkamera för konfirmation-pengar.

Oj, inte så långt lista men jag ska köpa allt detta för mitt barnbidrag.
1. Rosa skorna.
2. Underkläder.
3. Puder.
4. Svarta jeanstights.
5. Allt annat nödvändigt.

Och nu kom Årman och kakan blir aldrig klar! Stod att den skulle vara inne i 20 minuter, jag la in den kvart över och klockan är snart kvart i, dammit!


Plugg, plugg och ännu mer jävla plugg!

Fyfan. Jag orkar verkligen inte! Jag är redan skoltrött. Verkligen inte bra. Jag vill bara ha engelska, bild och syslöjd, sen är jag nöjd. Men nu ska vi vara posetiva, eftersom jag och Amanda har haft en jätterolig dag, trots allt plugg. Vi åt mat, godis, chips och var tjocka, sen kollade vi på Idol och pluggade, och skrattade och jag mår bra. Nu ska jag snart sova innan jag somnar. Pysspåer!

God morgon!

Jag är pigg som en nötkärna. Kände för att skriva någon rad här. Nu ska jag borsta tänderna och springa till bussen. Men ni får en bild också. Ha en bra dag! Puss.

PS. Önska mig lycka till på provet. ;) DS.


Jag kommer faila!

Hallå, är det någon som kan skriva världens supersms eller superkommentar om allt ni kan om amerikanska revolutionen så skulle det vara skitbra!

Plugg, godis och smaklösa negerbollar.

Hejhej! Skola idag, sen bestämde jag och Amanda oss för att verkligen sitta ner och plugga! Nu har jag gjort en bokresencion och pluggat in lite SO eftersom vi har prov imorn på Amerikanska revolutionen. Rebecca behövde plugga matte så hon fick också vara med. Nu sitter vi här och fnittrar. Vi blev lite oseriösa när datorn åkte fram. Ovanligt! Inte precis. Men nu ska jag fortsätta plugga och gå ut med Amandas hund. Blinkis.


Rebecca, Amanda och en jäkla massa plugg.

Ja, hej igen mina flitige läsare.

Nu är det såhär va, att jag är kass på att uppdatera men jag ska försöka leta runt efter bilder från det välkände Electro-partyt eller som vissa kallade "neon-partyt". Det var iallafall en mycket trevlig kväll med lite stök som en fest ska ha? Eller? Jag tog väl 3 bilder kanske som jag också tänkte lägga upp. Och jag lovar att i veckan kommer videoinlägg och hela faderullan! Puss på er.


Man får väl ursäkta sig för att vara lite för svettig, och lite för trött för att se snygg ut.


Wikman var jätteglad för att hans gummihandskar och lilla reflexväst alltid syntes på bild.


Electro!

Förlåååååååååååååååååååååååååt, för sämst uppdatering men jag har haft massor med skolan igen. Lalalala. Jaja, ikväll vankas alltså electro-party och kanske en brownie på Shell om Sebbe bjuder. Nu är jag hos Årman och ska byta om. Vi hörs senare. Pyss!

En timme hos Fredrik, sova hos Årman, och köpa skor!

Hejhej. Igår var jag på dop borta i Östervåla. Hu! Jättejobbigt att åka bil, japp. Senare på kvällen så for jag och syster till Frajp där vi mötte Mt och sen steg vi in och jag tappade hår. Haha! En timme senare for jag till Mikael och sov där. Imorse fick jag panik för att jag ville ha nya skor. Så jag och Mikael for in till Stockholm och så köpte jag det. Nu har jag köpt skor för 1000 rikstaler på 3 dagar. Bra Ida! Jag tappade cola på Donken, sen tappade jag min cheeseburgare på marken. Jag är så smidig! Sura miner hela vägen hem, sen blev jag glad. Jag har långa naglar igen och kan inte skriva. Uscha. Men nu ska jag städa mitt rum, pyss.



En video.


Jag tog det bara från Youtube för när jag filmade Kärlek är ett brev skickat tusen gånger så skakade jag bara för det var så jäävla bra!


Okej, nu kan jag dö lycklig.

Förlåt för dålig update men jag tar igen det nu, eller någon annan gång.
Igår var det så att jag var i skolan, hahah, så ovanligt. Nej. Och sen drog jag till farmor för nu var det ju så att lilla Ida inte hade någon foundation så jag fick sno lite av farmor. Men jag tror inte att hon märker. Sen fick jag skjuts hem och tillbaka till Årman av farfar. För vi skulle nämligen till Gröna Lund och...bambambambaaam! Håkan Hellström! Oh gud det var så underbart. Vi åkte iallfall tåg dit, och sen gick jag och köpte nya pjucks. Sen åt vi lite på Donken, typ 2 chees, och han 4. Hahahah, söt. Vi satt ett tag och funderade om vi skulle gå till Grönan eller åka buss. Menn jag var för lat för att gå så vi åkte la buss. Innan den kom fick vi vänta i cirkus 40 minuter. Inte kul. Sen träffade jag min sötaste, finaste hjärtfjärtiz Moa. Vi hängde ett tag med hennes roliga vänner. Sen vet jag inte vad jag gjorde och jag orkar ändå inte skriva för jag har ont i fingrarna. En sak som var kvällens minus var att Håkan inte körde En vän med en bil, men han körde ju alla andra bra låtar, nästan. Hur kan man glömma En vän med en bil, 13 och Uppsnärjd i det blå? Bilder och eventuellt en video kommer upp senare. Fick inga bra bilder tyvärr. Men pyssarpågyssar sålänge! 


En bild som jag glömde bort. Ni gillar fjortis läppen.


Vilken hä-ärlig dag! Lalalala!

Ja, det är precis vad det har varit. Alla är sjuka, eller nästan. Jossan, Amanda och Ronja är. Bara jag, Becca och Sandra som har klarat oss! Eller jag har ju var sjuk, men det behöver inte räknas. Hahahaha. Efter skolan åkte jag direkt till farmor och städade. Det resulterade till 240 kronor rikare men nu lika jävla fattig igen. Score! Köpte Gele Kit, lösnagel sak alltså. Vet inte om det funkar bra men man måste ju testa. Sen köpte jag ett nytt nagellack igen. Jag måste ha någon form av nagellacks fetisch! Hahahah, nejdå. Men jag tycker bara att det är kul. Hiho. En hårspray var bra att köpa så håret håller sig på plats i denna blåst. Men mamma använde jättemycket till att döda en jäääääääättestor spindel vi hade här. Jag höll på att dö! Sen hällde hon våran handsprit över hela golvet, så hello svininfluensa! Efter farmor iallafall vandrade jag till Ica med Årman och köpte naglarna och det där. Vi gick hem till han och en liten stund senare kom Niklas! Längesen jag träffade han så det var faktiskt kul. Vi gick till Ica igen och köpte tonfisk, sallad, gurka, dipp, och massa annat kul. Sen gjorde vi en jättegod tonfisk sallad, och jag var duktig att diska all disk Årman hade i sitt kök. Kan ju säga att jag har skillz that killzzzz! Sen kom Sebbe och jag visade lite saker för han. Som hans hemliga pimp så är det min uppgift. Han körde hem mig sen och alla andra drog till Donken, AVIS! Nu ska jag nog natta mig och sen sova, trött chey! Pyssssarrrrr.

RSS 2.0