I want it thaaaaaaaaaaaaat way!

Donken igårkväll igen med massor av BSB! Jag vet inte vad jag ska skriva, men jag kan ju försöka skriva några rader iallafall. Firade morbror igår, sen hämtade Sebbe mig. Vi åkte till Micke som iofs var med i bilen med Kim. Sen spelade vi Smash och jag blev sugen på Donken så Kim betalade bensin och sen for vi! Gjorde en god gärning iallafall! Hittade en plånbok vid läsken och lämnade in den. Hihih. Nu ska jag fortsätta tjatta och vara sådär allmänt glad likz0m!

Mandarin City once again

Igår så åkte jag, Micke, Sebbe, Bystedt och Kim till Mandarin City och åt god mat. Vi hade det trevligt och kom hem vid åtta. Micke och jag stannade på Ica och köpte godis och sånt. Sen kom Sebbe tillbaka och vi kollade lite på Idol. Jag somnade och vaknade av att Kim, Micke och Sebbe satt och asgarvade åt Efukt. Trevlig kväll iallafall.

Idag är jag på skitdåligt humör och mår så jävla dåligt.







Jag behöver dig nu. Kom och torka mina tårar. Du är den enda som kan.

Precis som Romeo


Shoot me

.

Nå?

Ville bara säga att jag tycker om snu....nej! Nu blev det fel. Mastodonten om jag får be. ;)

Cocoo

Såååååå var det dags igen. Foki har en ny tävling och jag ska vinna någongång! Så jag tänker delta. Hahaha! Men man kan ju vinna vad man vill från Cocoo.se så varför inte försöka? De har ju faktiskt skitsnygga smycken där. Vissa iallafall! Har hittat ganska mycket snyggt, och fastnat för en stor cupcake med rosa glasyr, och rosa form! Det är också stenar på den, väldigt söt. Haha.

Things that makes me happy:

1. Boyfriend
2. Godis
3. Systeryster
4. Max veggieburgare och hot cheddar-sås
5. Snäll Xea
6. Fjantiga sötsaker, kolla detta bara!
Väldigt sött av pojkis.

Baka, baka liten kaka

Så himla skönt att vara ledig idag! Jag har bakat sockerkaka, måste plugga och ikväll är det nya Melrose Place! Nu har jag inget vettigt att skriva så jag avslutar nog här.

Nintendo Super Smash Bros

Igår spenderades en liten del av kvällen hemma hos Göran som fyllde år. Smörgåstårta och sånt. For hem till Micke och sen for vi två och Sebbe och My hem till Jonas. Vi skulle se film och självklart Dude, where's my car? Hahah. Sen spelade vi Super Smash Bros och jag var asgrym! Jag vill ha spelet. Gosh, I'm in love. Roligaste spelet jag spelat på väldigt länge. Inte nog med det ska jag äta god mat idag, och sen är jag ledig imorgon!

2 månader igår också. HEJA!


Ambitions - Donkeyboy

Okej, nu ska jag berätta om gårdagens jätteroliga trams.

Igår for jag hem till snutt efter jag färgat håret, och ja, satte i mina efterlängtade dreads, åt pizza och gnällde. Haha! Jag blev inte så jättenöjd direkt efter, men jag tänkte att jag skulle vänja mig, vilket jag gör en smula varje gång jag går förbi spegeln. Min syster kom när Sandra hade fixat håret på mig färdigt och åkt hem. Sebbe, My, Mikael och lilla jag for till Donken och lyssnade på BSB och sjöng i kör. Snacka om god sömn efter den resan. Vi åt 9bitars och sen äppelpaj på vägen hem. Glöm inte, FILLING IS HOT!


FÄRG ÖVERALLT!

Jag färgar håret, men snuttis skrattar åt mig för allt går fel. Svart färg på vitt golv, färg i hela ansiktet och hela ryggen, handfatet, och över heeeeeeela händerna. Jag vet att man får vantar med, eller handskar, men de funkar inte, skit! Hahaha. Jag ska göra dreddisar idag. Asbra! Tänk om det blir fult, är så jävla nervös. Imorgon skulle Moa komma? JAG ÄR ASGLAD. Pussa lite på jättebebis nu. Baiiiiiiiii.

Händelserik dag må jag lova!

Det skulle man nog kunna säga, ja. Jag och Becca har vart jättebra idag.

Jag hade svenska prov som gick åt helvete. Jag är trött på alla falska (eller inte falska?) rykten som går i den här hålan. Jag är trött på idioter som inte kan prata. Jag är trött på folk som dissar. Jag är trött på folk med sjuka fördomar. Jag är trött på prov. Jag är trött på folk som är för på. Jag är trött på Peter. Jag är trött på att inte ha några kläder. Jag är trött på att vara ifrån min pojkvän. Jag är trött på höst och regn. Jag är trött på mitt utseende. Jag är trött på att Amanda är sjuk. Jag är trött på folk som anklagar andra. Jag är fan trött på att gnälla, men jag gör det ändå!

Rebecca, även fast vi kan bråka jävligt ofta, så ska du veta att jag fan älskar dig.
Tack till alla idioter som orkar med mig. Puss på er, och puss lite på livet.

Jag saknar mig kusin mer än någon annan. Hon är fan underbar.

You're the voice

Kära dagbok..
Idag hade jag matteprov som var så jäkla urtrist och det gick så dåligt så att..jag vet inte vad! Jag har inget speciellt att säga måste jag säga. Haha. Imorse blev jag supernöjd med håret, så kommer jag ut från porten och möter blicken med fallande regndroppar. Det var bara på med luvan och gå så fort man kunde. Jag klippte mig igår, och det syns knappt men jag ser det jättemycket. Absolut creds till mig och min orange'a kökssax. Jag hade faktiskt turkosa chinos på mig också. Fab!

FUNKY FRESH!

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Det börjar bli dags för att uppdatera. Jag känner verkligen att jag inte har tid med att blogga, plus att det är rätt trist. Jag längtar så sjukt jäkla supermycket tills jag har dreads. Kommer bli så underbart. Gå upp och inte behöva göra ett piss med håret typ. MUMS!

Vem vill inte bli miljonär?!

Jag skulle inte tacka nej till att bli miljonär iallafall. De senaste timmarna har jag suttit som fastklistrad vid datorn och varit inne på hundratals klädsidor och sånt. Om jag bara kunde få lite pengar. SKIT OCKSÅ! Gör min blogg känd alla nu! Reklamera överallt och skicka hot-mail till blogg.se och säg att jag ska bli kändis här! Hahaha, nej, skicka inga hot-mail, men reklamera mig gärna. Puss!

Kvällski

Igårkväll hamnade jag (ovanligtvis nog) hos snuttis! Nej, inte ovanligt men iallafall. Vi kollade på The boat that rocked, åt tjippz och dipp, sen somnade jag! Kul cheeeey. Men jag vaknade iallafall sen och så sov jag där för kuk-My vägrade åka hem, men jag ville inte heller egentligen så! Kul att vara fattig för man spar pengar till dreads. Nej, men dreads ska jag fasiken ha så! Sandra, du har jobb. :D

I allt som rör sig, lyser eller låter, finns ett batteri som ska lämnas åter!

Äntligen helg! Fyfan vad härligt måste jag säga. Men jag kan inte skriva så mycket. Om någon halvtimme eller så ska jag till bussen sen hem till bbiiiiiii! Lycklig chey. Tycker lite synd om min jättesnälla vän Morgan som är sjuk. KRYA PÅ DIG! Puss på alla i hela världen förutom gympalärar Malin.

23:00

Tack för att du bryr dig om mig. Jag uppskattar det, och tror inte att jag är sämst på att visa det. Jag vill inte förstöra dig, mig eller oss. Det finns nog ingen utanför min familj som jag vill ska bry sig om mig lika mycket som dig. Det känns bra att veta att du vill att jag ska vara trygg, och ta det lugnt. Att ha någon som skiter fullständigt i vad man gör, det kan inte vara kul. Jag tror och är ganska säker på att du inte menar något illa när du säger som du gör. Den sista personen jag vill göra besviken, det är du.

18:15

I can’t eat anything 
Without shoving my hands down my throat
I can’t remember the last time I’ve seen my own eyes
Or the color of my skin
Do you know what it’s like to feel ugly all the time?

I’m staring in the mirror
Looking back at the person I hate!
Var bara tysta.

25åriga alkisar - vad är poängen?

Jag förstår inte. Vi har några i Bålsta som verkligen är helt sjuka. Jag har aldrig sett en av dom nyktra och den andra ser man iallafall inte pissfull, men alltid med en öl i handen eller systempåsar. Såg honom idag då jag och Amanda verkligen tänkte. Liksom, vad vill de få ut med att supa varje dag, och en säkert sju år yngre flickvän som hamnar i skiten lika mycket. Sluta lek femton, skaffa er ett vettigt jävla jobb och väx upp! Det är inte coolt att supa.

Har ni frågat något så får ni svar nu.

Ja, nu ska jag alltså svara på era (wow!) elva frågor jag fått. Men ni kan självklart alltid fråga något om det är något ni undrar, inte bara när jag har frågestund.

Anonym: Hur gammal är du egentligen?
Svar: Jag är 14 år gammal. Fyller år den 6e juni.
Xea: Borde jag måla om i min klädkammare, typ grönt?
Svar: Om du ger lite skor och kläder till mig.
AnonymVad har du för skostorlek?
Svar: I klackar är det oftast 38-39, men i vanliga skor 39-40.
Robin...Jag menar Shady!!!: Har jag stora öron eller tycker bara jag det? :@
Svar: Jag har inte märkt att du har stora öron. Men om du tycker det finns det ju en massa kliniker du kan gå till och operera öronen. Skulle det ge dig bättre självförtroende så rekommenderar jag det verkligen!
Anonym: Rockar du hårdast i Bålsta.
Svar: OM jag gör! ;)
Ia: Varför är du så snygg?
Svar: Varför är du själv så snygg flicka lilla. Jag har väl bara mamma och pappa att tacka, snygg får man väl själv angöra om jag är eller inte.
Lina: Vad har du för musiksmak? När tror du att jorden kommer gå under? Och tror du på jultomten?
Svar: Jag lyssnar på det mesta. Kan väl inte säga att jag bara lyssnar på allt inom en genre. Men RÅKK och sånt tilltalar väl mig mest. Och ingen MTV-rock. Nej, men faktiskt. Det mesta. Jag börjar ju bli lite skraj nu när de gjort en film och 2012 och det. Jag stannar nog i sängen den dagen. Nej, det gör jag faktiskt inte. :D
Jossan: Min fråga lyder såhär va Idaslida..Vill du göra en ny bloggdesign åt mig?
Svar: Ja, det kan jag göra men jag har fyra prov och 2 läxor nästa vecka som jag måste plugga till. Så det får bli efter det.
EeeehTar du den i röven?
Svar: Skulle aldrig falla mig in.

Allt blir helt fel när man bloggar med Google Chrome. Skulle inte ha att allt satt ihop, och inte kursiv heller!

Förlänger frågestunden.

Jag förlänger frågestunden eftersom typ ingen frågar något för alla är så jäkla tråkiga! :D

Plugg suger.

Jag måste plugga matte, svenska och tyska. Har tagit hem SO böckerna, fast varför vet jag inte. Men jag glömde svenska böckerna så jag blandade säkert ihop skiten. Fyfan vad trött jag är på skolan och ett fett jävla lov skulle sitta så fint nu. Fast det nyss var höstlov. Skitgrejer detdär alltså. Men nu kan jag ju passa på att plugga och sen när jag kommer tillbaka kan jag svara på era härliga frågor. Kommer väl antagligen inte få så många men hoppas kan man göra! Frågestund alltså. Håller väl på till nio kanske. Du kan fråga anyyyyyything!



Fokis tävling.

Nu har Foki en av sina supertävlingar igen. Och jag tänkte vara med. Inte ofta jag vinner eller så men vafasen. Man kan ju verkligen inte vinna utan att försöka. Man ska iallafall välja ut upp till två produkter från Mihi.se och skriva om det här. Jag hittade en snygg väska som jag skulle kunna tänka mig att faktiskt ha.
Wish me luck! Pusspuss!

Dålig uppdatering i mitt hjärta.

Det är ganska trist att blogga när ingen läser skiten. Men nu ska jag ändå ta mig i kragen. Eller det behövs inte, jag skriver ju ett inlägg per dag minst! Förutom nu när man är upptagen och har viktigare saker för sig. Ett jättestort problem jag har, eller problem, man måste installera nya MSN, jag hatar nya MSN! Det är sämst. Jaja. Jag köpte jeans i helgen men Linnea, mums! Sen hade vi "konfa-lördag" vilket sög. Menmen, for hem till söten efter och hade det trevligt. Åt jättegod mat och kollade film och sådant som man gör. Nu kom jag inte ihåg vad jag skulle skriva mer än att jag klämde Anna på rumpan på Ica och fick skjuts hem. Puss på mysig helg och mysig pojkvän.

Sandraaaaaaa, var det 600 nudå? :(

Like the devils in your hand

Jag är med Matsen och Ia. Vi slutade jättetidigt idag, inte Ia och Matsen då, men jag! Sen for jag hem till gubben och kollade på True Blood. Pyssochkiss. Hihih. Träffade Bobsi idag också! PUSS, fan.

Utvecklingssamtal i min underbara skola!

Hej, tänkte bara säga att jag har IG i tre ämnen. Musik, tyska och idrott. Ligger på gränsen mellan IG och G i matte. Men! Jag har MVG i engelska, och G nästan VG i svenska. Plugg hela jävla vintern framöver. Nu ska jag spara sexhundra och göra dreads. Kyss på livet? Ibland.

Jävla skola.

Jag måste bara, skriva. Och fråga. Ska inte en skola uppmuntra en? Ska man inte känna sig trygg och veta vad fan man gör i skolan? Jo, det är iallafall vad jag har fått höra. Men i denhär skolan är allt helt jävla annorlunda, helt tvärtom. Allt de gör är att trycka ner en, antingen för att man har klackskor eller ingen udd på pennan. För så sjuka saker. Det är verkligen så att lärarna har delat upp klassen på "The good guys" och "The bad guys". Ett felsteg och du hamnar på fel sida. Det är så höga krav på allt så man fan skriker och gråter av stress och irritation. Jag och många fler av mina vänner hade VG- MVG i vissa ämnen i den förra skolan, som man här "når gränsen för G". Ska det verkligen vara så att betygen påverkas beroende på vilken skola man går i? Nej, det ska det inte. Och Futurum som ska vara så bra, och ha så många som går ut med MVG i nian. Hur hårt har de inte slitit då? Verkligen kul att man inte kan göra något efter skolan eller på helgerna för att man ska sitta och slita röven av sig för att få MVG? "Ta vara på din ungdom" säger dom också. Men hur ska det gå när man inte kan använda den till annat än plugg.

Futurum sänker ner mig i jorden, och dit har jag inte planerat att hamna.

Jag älskar att skratta!

Idag har vart en knäpp dag. Precis som 3,5 miljoner andra människor i Sverige har min telefon vart helt knäpp. Inte funkat att ringa eller smsa på nästan hela dagen. Nu är allt som det ska igen, skönt! Amanda och jag skulle plugga efter skolan men..det gick inte speciellt bra. Föräldrar som slamrar i köket och ungar som skriker och kollar på tv med högsta volymen. Vi får fan plugga imorgon innan skolan. Känner på mig starkt att detta kommer gå åt pipsvängen!
Igår bloggade jag inte heller men det är inte hela världen! Jag duschade med snuttis och kastade vatten på honom. Jag är jättesnäll, jag lovar! Nu ska jag faktiskt inte skriva mer, utan kanske duscha utan snutt och hämta pepparkaksdeg, FATSO!
Hoppas på att jag kan köpa mina byxor i helgen också. Jaja! Käft på dig. Mig alltså.

Outfit for halloweeeen. När man inte har bättre för sig och msn är dumt.

Rött läppstift på detdär gjorde susen kan jag lova!

En galen halloween!

My och jag drog hem till Adam på halloween-party i lördags! Japp. Jag var jätte otaggad hemma, men väl där blev det faktiskt riktigt kul! Spelades ganska mycket Michael Jackson, och trång dans. Låter snuskigt, men alla dansade bara nära varandra! Jag hängde rätt mycket i köket, är det inte det man ska göra? Sen kom iallafall Wikman och Frette och de har jag inte träffat på superdupermegamojäng-länge! Så det var roligt. Vi fick taxiskjuts hem vid tre för My var för lat för att ta bussen, lika bra det! Det var ju vid tolv som det började bli roligt, och sista bussen gick ju ett. Tack Wikman och Frette för taxin iallafall! Och alla som gjorde min kvällsi, och tack till Adam för att jag fick komma. PUSS!
Denhär bilden får avsluta inlägget. Wikman var ursnygg i läppstift, och My var tönt! Jag var nog en av de snyggaste lärarna on earth. Frette var Wikman, eller inte. Skaffa utstyrsel nästa år, brudjävel! :D

RSS 2.0