Börjar jag bli för seriös kanske?


Ja, tänk för att jag har det! Varför i hela friden ska kärlek vara så svårt? Kärlek borde bara vara kärlek. Men det är så mycket annat som kommer med det. Frågor och funderingar, tankar. Alla tankar på andra, på vad de skulle tycka om du blev kär i en speciell person. Skulle han få mig att förlora vänner? Skulle jag duga för honom? Skulle jag bli den hatade flickvännen hans vänner vill att han ska göra sig av med? Saker är verkligen obegripliga ibland. I mitt liv, och mitt fall nu så är kärlek, en riktigt svår fråga.

Ida hissar och dissar



1. Höstkläderna i år är ursnygga som jag sa i det förra inlägget. På vissa ställen kan man absolut hitta fynd, men annars är kläder, skor osv. ganska så dyrt. Vi hissar designen och dissar prisen!

2. Hemmakvällar blir bara mysigare och mysigare ju senare på året vi kommer. Vi är i slutet på augusti och vissa kvällar kan man känna att kylan börjar närma sig. Men man ska ta vara på de kvällar med mysig kvälssol man får!

3. Mobilen kan man helt enkelt inte leva utan! Nu låter jag som en mobilnörd som aldrig släpper mobilen ur handen. Det är självklart inte fallet men hur svårt skulle det inte vara att få tag på folk när man är ute, utan att ha mobil?


 
1. Svininfluensan sprider sig fyra gånger så snabbt som vanliga influensor. Jag måste erkänna att jag är livrädd för att drabbas. Jag har vart jätteförkyld men det börjar gå över så jag kan väl lugna mig lite. Men what's up med alla dessa konstiga influensor? Kommer ni ihåg "Galna ko-sjukan", "Fågelinfluensan" och nu "Svininfluensan". Alla med otroligt läskiga namn.

2. Folk som inte kan tro på vad man säger. Tillexempel om jag säger att jag tycker om någon och de vägrar tro på en, sånt är väl irriterande? Eller det tycker iallafall jag.

3. "Man kan inte få allt man pekar på". Men jag vill! Skorskorskorskor. Är inte det de absolut bästa man kan äga? Skor kan få en att känna sig så fantastisk. Men nu var det en diss vi skulle göra. Ja, vi dissar ju självklart inte själva skorna, utan de skyhöga priserna för ett par klackar. Menmen, är man en fattig liten nybörjar bloggerska så är man.

Jäklar!

Ja, det är precis det rätta ordet att använda nu. Varför är det så mycket man vill ha men inte har råd med? Har kollat runt på massvis med hemsidor nu och alla kläder och skor som kommer i höst är ju ursnygga! Pengar skulle verkligen inte sitta fel nu alltså. Donera lite till mig please? Samtidigt vill jag samla ihop lite skräp och sälja, men jag har inget att sälja så det bli ju lite svårare. Tycker att kläder och sånt har blivit riktigt dyrt om man jämför med hur det var för några år sedan. Funderar på att bleka håret och sen färga rött också. Åh, livet är bra jobbigt ibland.


Och jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans.

Ja! Det är verkligen vad jag behöver nu. Min bloggupdate har vart riktigt kass de senaste dagarna. Inte ett inlägg sen i fredags. Menmen. Helgen har spenderats mer eller mindre hos Årman. Vi har bara ätit tjock och flottig mat. Hur många kilo kan jag ha gått upp nu egenligen? Ja, undra det. Men det är en världslig sak tycker jag! Igår hämtade super-snälla-silver-Sebbe oss och vi åkte till Mc. Donalds klockan kan ha varit runt 21:00. Om någon har sett den misstänkte för att ha haft ut Ida's pommes på golvet, ring då 08657657.

Ut på byn med dig, sjuka flicka.

Det är precis vad jag ska göra. Orkar inte sitta inne mera, man blir ju helt galen! Nu ska jag fara.


Ni älskar cam-bilder där mitt hår är blått. Tjofräs.

Sjukling på riktigt.

Hejhejhejhejsan! Igår kollade jag och Tarkan på Män som hatar kvinnor, sen så var mamma på jättebra humör! Haha. Söööt! Iallafall, Tarkan sovade här och jag är sjuk. Ingen skola inte. Snart ska jag duscha och fixa mig så jag kan hämta mina pengar av Becca. Jag vill köpa skor och tuttislinnet.

Jappjapp, en liten hemlis!


Lay where you're layin, don't make a sound.

Hello bloggen! Jag är frisk som en lärka! Nä, kanske inte va. Men jag ligger med min dator, godis och te, så jag är väl på  bättringsvägen antar jag? Jag har hittat skor och en jacka som jag ska köpa när jag får mina pengar av Nathalie. Det blir superbra! Måste nog gå till skolan imorn, och sen måste jag göra massa matte och skit idag. Usch! Jag orkar inte. Menmen. Nu får ni väl se bilder på skorna och jackan och Jake ville att jag skulle skriva att han var cool, så.. Jake är cool.



    Måhå? Vad tycks?

Ja, ehe.

Jag kommer alltid att finnas här för dig. Du är underbar.

Jag blir tokig!

Åh. Jag känner inte smak på någonting, min cam "hittas" tydligen inte i datorn, och det kliar så grymt mycket i halsen!
En bra sak är att jag har köpt nya nagellack, nagelpärlor och får 500 av min mor imorgon. Det innebär köp av löshår-lim och kanske ett par billiga skor? Mamma, jag och syster kollade på Män som hatar kvinnor och myste ikväll. Filmen var hur bra som helst! Fick även se Årman's nya tatuering och den var jättefin!

Mat på Mandarin City och snorig näsa.

Yesbox! Igår var somsagt jag, Årman, Kim och Bystedt på Mandarin City i stan och åt världens godaste mat! Och jag har drabbats av svininfluensan eller något. Nej, men jag har så sjukt ont i huvudet och halsen, näsan bara rinner. Usch! Jag glömde förresten att ladda upp bilder på mina naglar, så det gör vi nu. Pyss. Och grattis i efterskott Årman! <3 Det var ju faktiskt igår du fyllde år.


Svarta tippar som inte hade torkat.


Lila tippar som ser blåa ut. Jag använde mig av Depend Nr. 163. Den är inte blå.

Alla älskar UL!

Ja, inte precis va! Det är ju bra att bussarna kan ta oss dit vi vill, men man blir mindre glad när man för det första märker att bussarna går var tredje timme och när man har sprungit som en jude genom Berlin för att hinna med bussen, så står man där och väntar och bussen bara kör förbi. Det hände nämligen mig idag. Jag sprang fort som satan men stannade bussen? Nej! Jag blev allt annat än glad kan jag ju säga! Skolan var bra på morgonen men blev bara sämre. Vi hade syslöjd första lektionen och Sandra och jag ska göra högmidjade-kjolar! Här satsar vi på MVG. Nu fixar jag mina naglar igen och bild kommer senare. Håll ut! Pyss.

Men så kan det gå!

Vill bara säga att jag inte orkar berätta om gårdagen osv. Och att John har spillt rödvin på mina nya vita byxor! Asbra Jun.
Idag ska jag på kalas. Hihihihih. Nu ska jag duscha. Pysssssssen.

BRACE LEGS

Jag vill byta min bloggadress men det går inte och det suger så jävla mycket. Tänk er BRACELEGS.blogg.se. Fuck downloadus. Uschapuscha.


Fönsterputsare i lingonförkläde och träskor.

Så såg det ut när en trött Ida putsade fönster hos sin gamle farmor för 400 rikstaler. Gick på en halvtimme så det var fan värt det! Nu har jag gjort mitt andra försök på manikyr. Tycker själv att den första blev bättre, men ni ska få se en bild. Har inte så mycket mer att säga. Vi har skolfoto imorn och jag är inte taggad!


Yes, naglar här va. Detta blir ju som en nagelblogg! Hahahah.

Ett helvete!

Ja, första skoldagen var verkligen det. Jag orkar inte ens skriva om skiten för då blir jag väl ännu mer deprimerad. Anyway. Träffade Linnéa vid bussen efter skolan, så jag och Amanda drog med oss henne. Senare träffade vi Robin, Moa, John och lillebror. Vi..chillade. Hahahaha. Vilka jävla chillare vi är! Sen tog vi åtta bussen hem.

Justja! Nu har jag gjort en blogg på Blogspot för att testa bara. Läs gärna den.
BRACELEGS.blogspot.com

Ska man eller inte?

Ja, hej bloggen. Tänkte sammanfatta mina dagar lite kort sådär. Igårkväll var jag hos Årman och fixade min första manikyr någonsin! Bild kommer, var lugna. Och den blev väl ganska okej. Sen drog jag ut och träffade mina flickor, Amanda, Ronja, Sandra och Becca. Vi satt och tog det helt lungt bara. Vid elva hämtade Kim och Årman mig och jag och Årman åkte hem dit, kollade på En häxa i familjen och drack te. Sen sov vi. Idag vaknade vi, drack mera te och kollade på Förtrollad. Skitsöt film! Jag cyklade hem vid halv tre, duschade och fixade mig lite snabbt för att sen dra ut med Amanda och träffa Robin, Moa som var här, och Philip och dom. Och vi gjorde det vi är bäst på - chillade.

Nu kommer vi till den jobbiga frågan - Blogg.se eller Blogspot?
Blogspot verkar mer lätt att använda, men blogg.se har jag precis lärt mig. Jag vet faktiskt inte om jag ska göra min miljonte blogg på blogspot eller stanna här. Vad tycker ni? Är blogspot bättre? Jag tror nog att jag ska göra en på blogspot för att kolla bara.


Snyggingar? Jag och lillebror - mannen, myten, legenden!


Min mun och Robin. Hihihihi.


Bra för att vara första gången?

Snart börjar skolan, och jag längtar fan.

Ja, samtidigt som jag inte vill att sommarlovet ska ta slut så känns det helt okej att skolan börjar på tisdag. Visst, stressiga och tidiga mornar kanske inte är det första man tänker på, för det är ju verkligen hemskt. Men man kommer ju alltid ha något att göra på dagarna, och sen kommer man längta till helgerna mer, och då blir säkert helgerna bättre. Vad tror ni? Och längtar ni till skolan, eller inte?

Fyfan, vilken jävla morgon!

Ja! Jag är på så jävla dåligt humör så det finns inte! Vad är det med mig? Mens kanske? Måste fan vara så. Iallafall, mitt största problem denna morgon, förmiddag och eftermiddag har vart att inte veta vad i helvete jag ska ha på överkroppen. Vill ha svart linne men jag hade det igår. Jag har mina vita jeans idag igen. Ja, usch vad äckligt tänker alla nu men det skiter jag i. Vad ska jag ha för tröja?! Jävla pissdag.

Nya kläder, dresscode och facelook.

Hello. Nu när jag ändå köpt nya kläder som jag skulle visa, tänkte jag att jag kan köra min första dresscode. Inte illa va?
Idag ska jag nog bara vara hemma för jag är så jäkla sliten. Usch. Kanske hyra någon film och köpa godis! Har vart så sugen på det hela veckan. Juice också. Älskar typ det mer än något annat. Hej Ica! Här kommer jag. Vad ska ni göra idag?

Jätteful fjortis-pose bild på kläderna men det gillar ni va? ;)



Hello babes. Hahahaha!

Hejhej. Igår var jag och Amanda i stan en snabbis. Vi skulle åkt in idag också men jag orkar verkligen inte. Tror hon ligger och sover också. Iallafall. Jag hittade jeansen jag skulle köpa på en gång. Sen så köpte jag en sjal på H&M. Senare på kvällen drog vi hem till mig och plattade håret för att det spöregnade ju i stan igår. Usch! Vi gick ut och träffade Robin och alla igen. Hahahaha. Underbart.<3

Finally!


Ljudet suger men det får ni leva med.

Baby, It's a fact. The way blue is blue, and black is black.

Hej bloggen! Som alla fjortisar i denna härliga bloggvärld alltid säger när de står i deras badrum och gör sig till för att bli snygga på videobloggen som de gör om tio gånger. Iallafall, jag sitter på min balkong med Kim och My nu. Robin och lillebror var här innan. Snart kommer mamma hem och göder mig eller ja, oss med pannkakor! Awesome.
Grattis Nara som fyller år idag också. Miss ya baby.


Jag bjuder på en otroligt snygg bild oss mig med syster My i bakgrunden.

I don't know.

Hej, ännu ganska kass uppdatering men det blir så när man har mycket att göra, eller? Igår vaknade jag hos Amanda och vi skulle vara barnvakt till henns lillasyster Tilda. Vi slappade mest hela dagen tills Tilda's mor Anna kom hem och tog över. Hahaha, krävdes mycket tänkande för att formulera den meningen hyffsat. Iallafall. Jag gick hem och åt, och sen fixade vi oss och fick skjuts till centrum av Andreas. Vi träffade Robin, Kim, Marcus och lillebror vid trappan och på 3 timmar hade vi gått ett varv runt centrum. Hahahah. Men det bästa av allt var nog att jag faktiskt, på riktigt, träffade min bebiz från Norrland, nämligen Sanniz! Åh, Sanne, Sanne, Sanne, vilken härligt brud du är! Saknar dig redan bubis.
Idag vet jag faktiskt inte vad som kommer hända. Kim sov här och han sover än men ja, vi får väl helt enkelt se.


Min bebis Sanne.<3

Hello!

Hello! Igår så var jag med Amanda på kvällen. Vi gjorde inte så mycket faktiskt. Hade ganska tråkigt ute. Vi gick och mötte Robin vid Vivo, så satt vi där en timme. Kim, Norrland, Hansson, Lahti, Bo, och några andra kom sen också. Amanda och jag tog tolvbussen hem. Sen somnade jag fort som tusan.


Bild på lillasyster Gina från igår.

Gårkvällen med Amanda, båt med Amanda.

Börjar tappa fantasi över mina rubriker här vafan! Uschaaaaa. Igår så åkte jag och Amanda ut igen, och ovanligt nog (eller inte) så träffade vi på Robin, André, John, Lillebror, och Vito. Vito dissade som vanligt. Men it's cool efter vad du gjorde igår grabben. Vi hängde lite med Mackan och Grönis och några dom hängde med. Sen drog dom och jag och Amanda ville bada. Så vi gick från Gröna dalen till Kalmis på 20 minuter. Bra jobbat! Badade lite och sen tog jag och André bussen till stationen där han tog Skoklosterbussen och jag tog Skörbybussen. Kom hem vid 10 över ett kanske. Idag ska jag och Amanda åka båt. Hahaha, jobba på brännan innan skolan börjar kanske? Men jag skriver väl mera sen. Pyzzar

Beautiful, dirty, dirty, rich, rich.

Idag! Så har jag badat i poolen med lillasyster. Våran lilla gummipool.<3
Vi solade och åt vattenmelon och sen duschade jag för att möta Amanda. Tog bussen till centrum, väntade på henne ett tag sen kom hon. Vi gjorde inte så mycket. Åkte hem hit igen och åt, snart ska vi ut igen. Trevligt. Vet inte vad som hände ikväll men det får vi väl se! Hoppas ni får en trevlig kväll. Pysssssss.

Båt, middag, och gäster. Vad händer denna trevliga afton?

Nu har jag vart ute på sjön och åkt ring. Det var riktigt trevligt. My fick vatten i ano! Hahahahaha. Louise var med och så. Sen åkte vi hem, duschade och så kom Emelie, Hampus och Hasse hit som jag inte träffat på evigheter. Vi åt sjukt god mat och nu undrar jag vad som händer ikväll? Pyssar på gyzzar.

Its hard to get by, just upon a smile.

Hello! Vaknade av att pappa ringde och väckte mig, jättebra papi. Iallafall, jag ska tydligen med och åka båt, vet inte om jag är så jääääättesugen på det faktiskt. Stressa och skit. Men jag gör det iallafall. Nu ska jag fundera på om jag orkar trassla ur mit löshår som har fastnat i mitt egna hår och jag måste klippa bort det typ. Ska fan limma i skiten istället. Funderar på rött löshår. Men nu måste jag fan skynda mig, PYSSAR GYZZAR.

Mina härliga läsare.

Jag är superdeppig. Vill ni veta varför? Säger ändå. Hahaha. Jag trodde att jag skulle ha råd med att köpa mina fina skor som jag så länge velat ha, den fjortonde, men nu har jag köpt upp de 200 jag fick av farmor igår, på mat, glass och Frank's. Så jag kommer behöva 350 kronor tills den fjortonde, och hur jag ska skaffa det..det har jag ingen aning om. Funderar på att samla ihop lite skräp att sälja, eller bara låna av någon. Vi får se hur det blir, skorna ska jag ha i vilket fall som helst. Idag så har jag och Årman vart hemma hos hans syster heeeela långa dagen. Vi kom dit med mat från Sibylla, satt och kollade på tv, gick och pantade alla deras flaskor och burkar eftersom dom flyttar imorn, köpte mer godis för de pengarna. Sen började vi kolla på Man on fire, som är en av världens bästa filmer. Och den var så lång så Sandra och Kim gick ner och hämtade pizza, och jag och Årman gick till Vivo och köpte, ja, ni kan ju lista ut det. ÄNNU mer godis. Hello fatso! Menmen, det har vart riktigt trevligt iallafall. Och lilla, lilla Alfons, sötare unge får man leta efter.


Hej sötnos!

Quick update.

Ja, hej på er! Jag sitter här i pyjamas och lyssnar på musik. Årman står i köket och fixar. Vaknade vid tolv. Och jag har drömt värsta konstiga drömmen. Orkar inte skriva den för det är för mycket. Iallafall, jag tror vi ska äta med hans syster, nångång. Nu spöregnar det ute så jag går inte en meter. Finns inte så mycket att skriva va. Igår så kollade vi på film med Kim. Hihihi, såg 27 dresses. Den var ganska bra faktiskt. Nu ska jag hoppa i kläderna och fixa mig. Jag vill ha kebab! Pyssar gyzzar.

It's a miracle how we still stand togheter.

Hej alla blogglovers! Hahaha, nej, jag skojade. Idag så vaknade jag tolv igen. Fast det är inte så konstigt när jag har alarm, men jag brukar alltid somna om. Gick upp, duschade och satt lite vid datorn och så. Kan inte bestämma vad jag ska ha på mig så hjälp mig med outfit! Ska snart till farmor och städa = cash flow! Hahaha, men kom igen! Vad i hela friden ska jag ha på mig?

Fixar Ida!

Hello! Eftersom jag är så trixig av mig så höll jag på att göra ett midjeskärp för några dagar sen. Det blev för litet och gick inte runt midjan, så jag satte ett snöre där tillfälligt. Nu har jag fixat klart det, och det behöver bara stärkas i sömmarna, sen har jag ett hemmagjort partyskärp! Och kan ni gissa vad det är gjort av? Jo! Min supersnygga prydnadskudde.


Quick update!

Aktiv tjej här! Absolut. Jag tänkte att jag skulle skriva att jag saknar "marmeladen". Vem det är får ni klura ut själva. Och om du läser dethär marmis, så. Ja, jag saknar dig jättemycket. Kom hem nu, plz. Jag dör här hemma!

Its like, I don't know.


It's time to leave England. Dirt won't wash itself.

Hej! Jag vaknade tolv idag! Det är bra, haha. Ja, inte gjort så mycket. Mamma fyllde år igår så vi ska ha gäster här idag. Hon har köpt två feta tårtor, massa bullar och kakor. Hahaha, gott! Nu sitter och och dricker te och väntar på att jag ska bli klar och bestämma vad jag ska ha på mig. Tips, plz!


Jag vet, nu ska jag sluta uppdatera.


Vilket tjat om dessa videobloggar.



I like you alot, lot. Think you're really hot, hot.


Boys, boys, boys!


Hyper Crush.


Jag och Moa, helt ivriga i väntan på Gaga!


Woaaah! Gaga! Gaga! Gaga! Gaga! Gaga!


Ge mig klänningen, plz.


Kolla! Alltså det var helt super. Ih.

Let's play a lovegame, play a lovegame.

Hej! Förlåt för en superkass uppdatering! Jag har haft fullt upp. I fredags så var jag på 50års fest i Skokloster och hade superkul! Kom till Årman vid två och sov där. Sen i lördags så var jag bara där hela dagen. Kom hem vid tolv och då var Begonia och My här. My och jag spelade GH ett tag sen sov vi. Idag så har jag haft sjukt kul! Inte haft såhär kul på ett bra tag. Jag vaknade vid elva och somnade om till ett. Typiskt mig alltså. Moa ringde och vi planerade vart i stan vi skulle mötas för det var dags att se ingen mindre än Lady Gaga! Kom in till Grönan vid halv sex. Såg världens kö men det var bara att ställa sig. Alla ville in innan det blev förhöjd entré. En från Gröna Lund kom och sa att folk med Gröna kortet eller nåt fick gå före alla. Det kostade bara en tia mer än vad den förhöjda entrén skulle kosta så Moa springde och köpte ett varsit sånt till oss. Kom in vid tio i sex och satte oss vid scenen. Vid halv sju, sju så började förbanden. Första var superdålig. Men de andra, http://www.myspace.com/hypercrush, var svinbra! Men Lady Gaga var så jävla åh! Hur grym som helst. Och jag tog bilder och sånt men min kamera dog så bilder kommer senare. Det var över 20.000 besökare i publiken, och allt ägde rum på Gröna Lund liksom. Go Sweden, go Gaga!

RSS 2.0