All that you need will surley come.

Jag är så superduper glad nu så det finns inte! Jag ska alltså gå på Kid & Young, som är en liten festival i Uppsala, eller liten vet jag inte om den är men iallafall. Den är den 8e augusti och jag ska dit med Moa. Och det innebär alltså att jag får dra dit med min kvinna, träffa Toni, och Sanne, de jag har snackat mest med från typ bdb och msn. Och så tror jag att Arma ska dit också. Fattar ni hur awesome det är. Eller det gör ni inte, men jag har pratat med Toni typ, snart ett år. Han bor i Eksjö som ligger typ 40 mil härifrån. Och Sanne bor i Norrland. Detta kommer att bli en av sommaren höjdpunkter! Nu ska jag skölja ur färgen i håret på mig. Pyss, och eftersom kusin har börjat blogga här lär jag ju skriva att det är från mig, Ida alltså.

Fighting wars with cousins.

Elinaaaaa! It's my blogg! It's now or never. Lalalal. Du borde däremot göra en egen. Fast, skriv om du vill.

Eckerölinjen fosho.

Nej, ingenting för mig tror jag. för mycket folk som
tror att dom äger hela båten och går hursomhelst.
Usch och fy.
Sov två timmar inatt, så kanske hade nånting med
det att göra, vad vet jag. :D
Fick iaf med mig en parfym hem, morsan betalar!!! lol
Men på sätt och vis vare kanske lite trevligt,
eftersom jag ungåddes med släkten jag
sällan umgås med. Vissa av dom iallafall.
Anledningen till att vi åkte var att min morbror
fyllde 40 år idag (igår nu då, alltså 28e juli).
Vi kom hem runt halv sex, åt och somnade
direkt efter det, mmm. Sen så va jag
barnvakt, mindre trevligt.
Några värdelösa bilder, woho.

     
/elinaaa

Oj, vilken chock.

Hej Elina. Ja, den här bloggen var ju egentligen min och min kusins blogg. Fast hon bloggade aldrig så jag antog att det bara var min. Självklart får du skriva i den elina. Men använd punkt och stor bokstav. Hahahah, jag har blivit helt pedant med sånt. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag till Årman. Kyss.

HEHE TJOBRE!

jo nu äre ju så att jag och ida skulle ha den här bloggen tillsammans, eheheh
och jag har inte skrivit någonting i den, så nu tänkte jag överraska henne.
SURPRISE BABY!!

min moster och hennes kille + två random har
varit här och ätit idag. men de har väl inte jag drabbats
av för jag har bara suttit inne på mitt rum, haha.
va en sväng till pappa också för att hämta lite
kläder.
nu fick jag ett gulligt sms av hannah också,
naww. "du är så söt, min lilla lilla elina. du
är så fin, min lilla älskade baby. :)"
haha, inte ofta man får såna inte!

imorrn (idag?) så ska jag upp halv sex. (!!!)
för jag + 17 pers från min släkt (på mammas
sida) ska på kryssning. de blir väl nice åså,
men lite segt att de är värsta retardfolket.
aja, fattar inte hur man gör med dehär, första
gången jag bloggar. (h) status

typ tja.
                                  

HAHAHAHAHA. bjussar på bilden, okej?! :D 24 februari -07.
och ida, du tar i helvete heller bort bilden!!!


"Du är alltid så depp när vi är på Shell." "Jamen, jag gillar inte att vara hemma hos Marcus."

Hahahahaha, jag gick ut igår iallafall. Först drog jag till Årman ett tag, sen mötte jag Vito vid centrum och vi drog till Västerängen. Där var alla andra, och vi bara satt. Sen gick vi till Shell, jag fick skjuts av Vito till Vivo och tog tolvbussen hem. Hahaha, spännande kväll va?

"Tjabba laban!"

Hejhej! Igår var jag hemma hos Årman med Kim efter han hade piercat sig. Vi, eller jag, gjorde tårta. De stora starka pojkarna fick laga mat. Ih, de gjorde spagetti och bacon, godast ever. Sen drog jag till centrum och mötte Moa, John, Philip, Marcus och Robin. Vi gick till stationen så Moa fick äta. Sen kom Vito och vi skulle genetligen på någon fest, men nä. Usch. Hahaha, känner ingen där och så, tråkigt alltså. Moa, Vito, John och Lillebror drog till Ellensborg och chillade. Jag, Marcus och Robin stog och pratade med någon gubbe. Sen hände inte så mycket mer. Senare på kvällen drog jag till trappan och träffade Kim, Årman och Lahti. Vi drog till Årman och kollade på Taken, sen gick vi till Shell med den andra Kim också. Jag köpte två french hotdog och coke! En hundring borta på en kväll, asum?


Guess I'll always be a solider of fortune.

Helloj! Inte skrivit så mycket för jag har haft..ja, andra saker för mig. Moa är här och det är mysigt! Ska väl träffa henne senare idag. För just nu sitter jag med Kim hos Årman och ska baka tårta och äta och sånt tjaffs.
Igår sov jag hos Kim efter jag hade vart på 30års firande och vart med Moa, John, Vito, Lillebror och Marcus. Vaknade vid tio över ett idag, sminkade mig och så för dom som ville veta. Sen traskade jag och Kim iväg till syster Årman där Kim skulle göra en labret. Och för er som inte vet vad det är så är det alltså en piercing i mitten av underläppen. Den blev fin faktiskt. Kul att se hans smärta, hahaha. Nästa vecka ska jag göra en industrial. Azum! 
Nu ska jag baka. Tjaba laban!

Åh, Annabelle jag är för att fånga dig. Hahahaha!

Har ni hört Annabelle med DJ Tune? Fyfan vilken låt. Och videon! Hahahaha, usch.
Idag vaknade jag vid halv tio av att My höll på i mitt rum och skulle ta nåt. Hon jobbar ju idag. Men sen somnade jag om igen och vaknade halv två. Jag måste vända tillbaka dygnet alltså. Klockan är halv tre nu, och jag väntar fortfarande på frukost. Den kommer väl snart förhoppningsvis. Idag kommer somsagt Moa. Igår fick jag träffa Lillebror som jag har saknat. Han och Marcus har ju vart i Norrland tror jag vet var. Någon ställe långt borta på Ö iallafall. Idag träffar jag nog Marcus. Awesome. Igår kastade Lillebror en mössa i ansiktet på mig. Eller, slog kan man nog säga. Så jäkla hårt. Och jag hade ögonen helt öppna. Efter det kunde jag inte titta på säkert fem minuter. Det rann sjukt mycket tårar och när jag kollade mot teven så sved det till. Hahahah, snacka om att killen fick skuldkänslor. Men det är ju lungt nu som tur är. Nu kom Budde hem med frukost. Brb. ;)

The soundtrack of our life. We might live a rock n' roll dream.


Jag har det bra.
Moa kommer imorn och lillebror och Marcus är hemma!
Hurraaaaaaaay!

Everything changes.

Jag uppdaterar ju ofta. Eller inte. Hihihi. Iallafall, idag så har det vart ganska tråkigt väder, eller det var sjukt varmt vid fyra till åtta. Men sen blev det kallare och kallare. Tråkigt. Har vart med Robin, André, Vito och John. Trappan som vanligt. Sen drog vi till bryggan och sen hem till mig. Hahaha, suuuperkul! Fast det var ganska roligt i början och slutet. Skitsamma, fan. Nu ska ni få en jättefin bild på mig och Vito. Pyss.


Hahaha, snygga..ehe.

Tur att man har snälla grannar iallafall.


Mera hår.

Nu ska jag springa ner till stranden och hämta blont hår som jag ska köpa av Linda. Brb.


Girls just wanna have fun. Eller boys och one girl?

Heeey! Igår så var vi ute. Ja, vi vanliga. Vet ni inte vilka får ni kolla tidigare inlägg. Iallafall. Vi tog det bara lungt, vädret sög och alla var helt trötta. Jag kom hem vid tolv. Gick ut efter ett tag utanför porten bara. Sen gick jag in igen. Får sms av Robin vid tjugo i fyra. "Kom ut." Självklart går man ut. Vi satt där utanför min port till halv fem och pratade. Då ringde mamma och var skitsur på att jag inte var hemma. Men jag var ju faktiskt hemma. Idag vet jag inte vad som händer. Jag ska gå och duscha nu, tvinga mamma att baka nåt. Jag har fan ätit godis/choklad/läsk/glass etc. hela veckan. Mensen tar över, eller vadå? Uh!

Men vadå? Jag lägger inte ut mycket bilder.


Bilder ifrån den 17e och 18e. Världens mys-helg.


Robin gömde sig och Lillebror var söt. Moa hade kommit till Bålsta!


Min tur att leka hide and seek. Luktar det ladugård?


Hide and seek.


Nu ville Marcus och hans ragg gömma sig också.


Samma sak med Vito. Lillebror var inte rädd för kameran iallafall.


Nu fångade vi dig.


Moa och jag hade inget bättre för oss, eller?


Lillebror i ett nötskal.


Robin var glad, han hade fått sina 3,5or.


Lyx-John 2 maddafakking cola. Nämen hörni.


Dagen efter satt vi vid en trappa, jag var hungrig och trött.


Moa hade råd med en lite exklusivare macka än mig.


Vito's ögonbryn.<3

You go back to her, and I go back to black.

Amy Winehouse har för grym röst alltså. Ja, jag har gjort en ny design som jag inte är nöjd med, men jag orkar inte göra en ny och ändra och blabla. Sånt är för jobbigt. Idag vaknade jag halv fyra. Fyfan, sånt kan dra åt helvete. Måste duscha och sånt. Det är dåligt väder ute och jag hatar verkligen det. Usch! Men nu ska jag nog plocka ihop all tvätt och hoppa in i duschen. Skriver mer sen, och när Moa är hemma så kommer det lite bilder från helgen också. Tummen uppis.

It ain't me, babe.


Hej, drägg-lördag.

Ja, idag har vi verkligen inte gjort mycket. Typ hängt. Hahahah, vi drog till André och hade sådär superkul! Nejmen.
Jag fick två bilder från igår av Marcus, så vafan!


Hej John.


Moa har skratt-attack, och André..äh!

I couldn't take my eyes off her, but that's not what I took of that night.


Bull-luffargänget och krig.

Jag vet inte vad jag ska skriva, jag orkar inte skriva om vad jag gör varenda minut i mitt liv. Igår var Moa här, det var helt super! Vi hade jättetrevligt. Moa, jag, Robin, Lillebror, John, Vito, Marcus och André. Självklart bull-luffade vi på Shell. Vad vi senare gjorde med de bullarna är en hemlighet. Nu ska jag hoppa in i duschen. När Marcus loggar in på msn kan jag be han skicka bilder. Hihi. Men en sista, väldigt viktig sak - Umgås aldrig med negativa krypskyttar.

Min och Moa's framtida tatuering. That girl, oh.<3

Bull-luffargänget och Moa.


Igår var en galen kväll. Och helt super. Bull-luffargänget fick bullar och idag kommer Moa!
<3

Hey you, what can I do? Can't you stand by your man like the other girls can?

Ja, det var ett tag sen..känns det som. Menmen, nya, friska tag. Hahaha. Igår var en lyckad kväll tycker jag. Träffade Robin, John och Philip. Vi cyklade till staionen och mötte Vito, André och Marcus. Sen var vi där ett tag. Fixade lite och träffade Gill. Sen åkte Gill och vi drog till Västerängen och chillade, haha. Någon jobbig Tobbe var med också. Jag och John ville döda honom, stackars grabb som inte kan prata. Uh. Men jag ska inte skriva så mycket. Jag sov hos mormor och cyklade hem för ett tag sen. Värd kväll, absolut! Kan ge er två bilder också om ni lovar att kommentera dom? Hihi.


Vi är ganska tuffa. Eller? Vito som bara håller på med mobilen sin..MOAAA!


Oj, klart alla vill pussa på Robin, eller..Jag och Marcus iallafall.

God morgon! Eller? God förmiddag.

Yay, jag vaknade för en halvtimme sen. Usch! Jag hatar att vakna sent, haha. Så går det! Igår så fiskade vi, eller vi? Philip och Robin, John och jag dansade min vesrion av robot-dansen, det var jättekul. Fast jag tror bara att det var jag som tyckte det. Illa! Sen gick jag väl in vid halv två. Och då ska dom till Shell och köpa chips och läskeblask till mig. Awesomeee! Somnar lite, går ut och hämtar chipsen vid två. Fastnar där utanför min port till halv fem. Bra gjort Ida! Fast det var trevligt, hahaha. Philip var störd. Dom hade typ 50 bullar som dom fick också. Vid halv fem gick jag in och somnade bums! Dom skulle ner och fiska igen, haha. Galna killar. Inte så konstigt att man är trött faktiskt. Pyhyyyss?

Jag vet! Hahaha, ni älskar mig.


Brist på annat att säga. Robin blev lite full va, lite va? Marcus med. PYSS.

What a night 2.

Jaaani! Eller ja, jag. Eftersom det är väl bara jag som läser bloggen? Neh! Hahaha.
Jag <3 kvällen. Utom slutet. Pyss

What a night!

Ah, hej! Vaknade nyss, har inget att göra, så jag kan lika gärna berätta om gårdagen lite snabbt. Åkte till Centrum och träffade Robin, John, Philip, Vito och Marcus. Mt, och My var också där. Vi skulle hem till Robin och dom skulle dricka öl och sånt. Blev att vi gjorde tacos och hade det trevligt. Lahti, My, Hansson och Mt kom sen. Sen kom även Kenny och någon annan snubbe och ba "Vi hörde musik och tänkte att det var fest så vi kom hit." Vafan liksom? Hahahah. Iallafall. Marcus fyllde år på tolvslaget och alla sjöng! Grattis Marcus! Woh. Spyor och torkning av spyor kan vi lämna ute. Hahah. Tack för en trevlig kväll! Idag ska vi fira Marcus even more. Hoppas det blir kul, men det tror jag nog. Pyss.

Alo-haaa!

Godmorgon, ja. Jag kom på att det är så sjukt att vissa som är 95or är helt outvecklade. Det kanske inte är sjukt, men det som är sjukt är att alla utvecklas så olika, och så olika fort. Vad tycker ni? Jag tycker iallafall att det är lite knepigt.
Jaja, jag har nyss ätit frukost och så. Ska väl duscha och så snart för vi ska iväg på middag. Klockan är bara ett, men ändå. Vet inte vad som händer ikväll. Jag kanske skulle träffa Robin och dom. Men vi får se. PYSS!

Oj, vilken kväll!

Ja hejhej. Köpte somsagt hår idag, det blev väl ganska nice tycker jag. Det jobbigast var dock att sy ihop allt och så! Men vill man vara fin får man lida pin! Vi hade gäster och åt sjukt god mat. Senare åkte jag hem till Årman. My ringer och säger att bussen går om en kvart, och om man ska gå från Årman till stationen tar det 20 minuter kanske. Innan jag har kommit därifrån är klockan tio i ett och jag måste springa. Jävlar vad jag sprang! Kom till stationen fem i, jag har alltså sprungit en tjugominuters-sträcka, på fem! Bra jobbat. Nu är jag hemma och har ätit glass. Hihih, ska snart sova för jag är sjukt trött! Men Stockholm var underbart med Becca, jag åt på Max (andra gången denna vecka).<3 Veggieburgare, strips, hot cheddardip och coke! Awesome, hihi.

El Stockholmo!

Brb, Stockholm med Becca, hihih. Pyss!

I am a taxi-driver man.

Humöret är på topp igen, nästan iallafall. Mitt liv rasar inte samman iallafall. That's the best part!
Imorgon far jag till El Stockholmo och köper hår! Ah, excited. Behöver bara 100 rikstaler till, men jag frågar pappa om jag får låna eller nå. Och nu har jag fått Annica's tågkort, det går ut den 14e, värt.

Dö.

Mitt liv rasar samman. Vad är det här?

Young girl, don't cry.

Sur, ledsen, dum, ful, en jävla idiot är vad jag är.

Du har blivit bortkopplad för du verkar vara för ung.

Hahahaha, min kväll har vart sjukt bra. Jag har fått vara 4 år igen, och träffat min Amanda. Vi åkte till Centrum med hennes mamma och köpte godis, sen stannade vi där och träffade Ronja och Sandra, så vi var med dom ett tag. Sen kom Jossan och Becca också fast dom skulle åka iväg igen. Jag, Amanda, Sandra och Ronja gick och satte oss vid en trappa. Sen gick jag och Sandra och köpa mera troca. När vi kom tillbaka var Marcus, Robin och André där, så vi snackade lite med dom. Sen gjorde vi inte mycket mer. Sandra och Ronja försvann, och jag och Amanda gick till någon bänk. Och jag lovar, jag har aldrig känt mig mer som en "Centrum-luffare" än idag. Usch! Vi ringde iallafall till Heta Linjen och Phone Café. Mogna_flickor_95. Hahaha, inte precis, men kul var det. Alltid när jag pratade så fick jag ett meddelande från Phone Café's kundservice, där de sa: "Du har blivit bortkopplad för att du verkar vara för ung." Jag och Amanda flippade och spelade in massa saker som "Jag hatar Phone Café, ni är FITTOR!" Åter igen endast för att vi är så mogna. Sen sa de att vi hade meddelande igen, och då las det på, sen kunde vi inte ringa mer. Hahaha, störda tjejer. Iallafall, det var mysigt. Nu ska jag fortsätta sitta här en stund.


Bild från någon annan solig dag i Maj? Söta flickor.

Hello! What a black day.

Hejhej! Det är molnigt ute. Det kan dra åt helvete för snart är sommarlovet slut och det var max 10 soliga dagar. Dra åt helvete jävla pissväder.


Superkväll, eller?

Hej, ja, det kan man fråga sig. Jag har nyss kollat klart på Michael Jackson's minnes ceremoni. Den var faktiskt fin. Ganska jobbigt att kolla alla som höll tal och grejer. Så jag hade bara tv'n på. Jag gjorde stekta mackor med stekt ägg och smör också. Fyfasiken vad goda de blev. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Såg att det kommer en dokumentär om Michael Jackson's ekonomi, den kan ju vara spännande, så den ska jag nog se ikväll. Nu är det en konsert med honom. Tror det var Dangerous-turnén. Ska man kolla? Ja, det är frågan det. Jag hatar att jag verkar vara värsta freaket som har följt varenda löpsedel när det gäller Jackson's död, för det har jag absolut inte. Han dog, okej. Inget mer. Orkar itne precis läsa om vem som ska ha vårdnaden om barnen och blabla. Hahahah, men har man inget annat att göra kan man lika gärna kolla på konserten eller whatever tycker jag. Hihi. Oj, som om det vore nog? Mamma ringde och kommer hem med mat från inget mindre än..Mc Donalds. Yummi!

Jag blev nog tappad som liten trots allt.



Alltså videoblogga äger ju! Hurraaaaaay!

Jag kan också!



HAHAHAHA! Men se! Jag kan också, även om jag inte hade så mycket att säga.

Mästerkocken!

Jaaaa, precis! Det är jag det. Jag lagar mat. Pomfritt och korv. Alltså stekt Dennis-korv, för det är den enda korven jag kan äta. Uhuhu. Igår var jag med Mr. Årman. Hahahah, charmigt smeknamn. Nejmen seriöst nu. Ja, vi kollade på, damdamdamdaaaaam - Green Street Hooligans. Mums på filmen, ja-a! Idag ska jag kanske träffa min baby. Amanda alltså. Det är sjukt för jag har inte träffat henne sen jag träffade henne och Sandra vid elskåpet. Hihi. Jag är äckligt godissugen. Snem snart eller? Kaaaanske det. Men iallafall. Ja, godis var det. Jag har inte råd, för jag måste spara pengar till hår. Men nu ska jag kolla maten så den inte brinner upp. PYSS!

Its a rainy day sir. Coffee?

Vad hände med sommaren? Nu regnar det bara, jag hatar regn. Allt blir så jäkla trist när det regnar. Uh.

Inget speciellt att berätta, förutom att Taken är en av världens bästa filmer. Ni som inte sett den..se den!


Snart är det jag som är kung.


Ge mig, tack.


Jag vill pierca bröstvårtorna. Fyfan vad snyggt det är. Snyggare tuttar och piercings nu, tack!

Oj, uppdatera kanske?

Ja, jag har inte uppdaterat på någon dag. Men jag har sovit hos Kim. Hahaha, skyller på det. Begravningen var iallafall jättejobbig. Usch. Jag har bild på kistan som jag kanske lägger upp sen..
Den var jättefin. Allt var jättefint. Jag grät faktiskt jättemycket. Det var hemskt. Uscha!

But now i wonder if i could spend my days without you.

Begravning idag. Usch och fy vad otaggad jag är. Aldrig vart på begravning innan. Stämningen kan inte vara speciellt bra. Mamma säger att jag kommer börja gråta, och jag skulle inte bli förvånad om jag skulle börja gråta. Man kan ju iallafall försöka le lite. Usch.


Jag är ganska fin idag. Svart klänning, svarta skor och en vit rosett i håret. Hihihih.

Missisippi queen.


Kärlek är ett brev skickat tusen gånger.

Hej! Jag använder faktiskt väldigt mycket texter och titlar från Håkan låtar som rubriker. Men vad ska man annars skriva?
Iallafall, jag var i centrum idag med mamma och Budde. Mamma var hos läkaren sen gick vi och fikade. Hihih. Träffade Johanna och Hanna. Vi lär ju vara någon dag? Imorgon är det begravning och jag ska ha en svart klänning. Så jävla ful är den. Men är det begravning så är det. Lyssnar på August burns red och skriver lite här. Så dålig fantasi så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men ni får väl säga vad som är roligast att läsa. Jag såg att det var någon reklam eller något på blogg.se's startsida. Ser ut som någon som går Victorias Secret. Och herrejösses vad snygga underkläder de har. Helt seriöst. Fyfan. Såna skulle man ha. Det är typiskt mig och Rebecca som alltid kollar på sånt. När vi var mindre så kollade vi alltid på Simple Life, ni vet det där med Paris Hilton och Nicole Richie? De åker iväg och bor hos familjer och måste tjäna pengar genom att jobba osv. Riktigt kul faktiskt. Sen dess har vi sagt att vi ska öppna upp hoteller och barer, en massa! Hahahaha, tror inte att vi kommer att göra det, men det skulle vara kul. Nu ska jag vila lite för jag är supertrött. Skriver väl sen. Vad händer ikväll?




Kolla bara hur snygga de är. Iallafall underkläderna. Blink. Hahah.
Bilderna har jag lånat från Google.


Lyssna, och njut! Sjukt fin låt.



I had a mother, and her name was Carolina
Carolina is a state in the states
I think there´s fifty but there´s only one mother
and she won´t even look in my face
you know I´d give it all to be loved by you again
but everything´s my fault so I carry the blame
but now I´m growing, I get older while the days pass by
soon I´ll be dying thinking you won´t even look me in the eyes

Heeeeeeeey!

Igår badade jag vid 22 och det var varmt i vattnet. Ni kanske ville veta tänkte jag. Jag har dålig fantasi och vet inte vad jag ska skriva. Jag sov hos Elin igår. Det var mysigt. Hennes kattungar är sötast på hela jorden. Och imorse när jag vaknade så hoppade deras andra svarta katt upp på mig och började bita och naffsa i min piercing. Helt galen. Den är alldeles lurvig. Söt! Vi åt mackor och drack te på kvällen. Sen kollade vi på film. Jag var skittrött. Somnade, fast sen ringde Ida från Turkiet och då vaknade jag. Hahaha. Vi gick ut med hunden vid två. Sen kollade vi på en till film. Fast jag somnade rätt fort. Det var kul iallafall. Och igår var vi på någon restaurang och åt strips. Anna och Elin kom ner dit sen. Sen kom Veijo med Tilda. Så jävla söt!


Tilda.


RSS 2.0