Sur_rastlös_chey_95

Ja! Jag åkte till Centrum idag för att köpa klackskor till begravningen på fredag. För mina egna pengar också! Letar somfan, kommer hem, visar dom. Nej då får jag inte ha dom för jag ser tydligen ut som en hora. Tack mamma, det värmer. De är svarta med guldiga "nitar" som är runda, vad är det för fel med det liksom? Iallafall, får väl sälja dom till någon som vill ha. Jag har skit tråkigt så om någon vill göra nåt så får ni säga till. Mamma är en superbitch och jag dör här hemma.

Jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans.

Goodmorning sunshine!
Jag sitter på balkongen med mamma och lyssnar på musik. Hej mys! Vaknade vid tio kanske. Sen dess har jag suttit här. Jag hatar att jag bränt mig. För då kan jag inte gå ut mitt på dagen för då kommer jag bränna mig mer. Jag badar nästan i lotion. Jag lyssnar bara på Håkan nu. Och mamma sa att hon kanske vill följa med till Grönan när Håkan spelar. Men aldrig i livet säger jag bara. Jag vill kolla på film hela dagen, och det ska jag nog göra. Skönt. Men jag skriver sen till de typ 5 som läser min blogg. Nej! Nu ljuger jag lite. Och fyfan vad snygg jag är. Blink.


Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt!

Jag är galen. Jag peppar Håkan's Gröna Lund spelning redan. Plus att jag menar. Hans spelningar på t.ex. Peace & Love osv. lär ju vara mycket bättre än den på Grönan. Skitsamma. Syster berättade om spelningen på Peace & Love och jag peppar sönder nu. Låt det bli fjärde september nu tack!


So take, these broken wings, and learn to fly again, learn to live so free.

Åh, jag har bränt mig. Bra att jag smörjer in mig med morots olja för att bli brun, när det är solskyddsfaktor 8 på den. Det är liksom 30 grader varmt ute nu. Fatta hur varmt det var mitt på dagen. Och där låg jag och stekte. Jag badade och oljan försvann typ. Kan ju säga att jag ser ut som ett jävla smultron på ryggen och låren på baksidan. Vi var iallafall ute med båten idag igen. Vi åkte till lagunen. Jag älskar verkligen det stället. Vattnet är helt blått, och det blir djupt efter typ tre meter. Stranden är rätt så liten men vi fick plats. Måste bada i lotion sen så jag inte flagnar. Pyss


Beställ med mig?

Ska nog beställa kläder från Iron Fist. Men jag kommer säkert göra så de hamnar på Hawaii eller nåt, så jag vill beställa med någon som kan, eller att någon kan visa mig hur man gör. Jag vet inte hur mycket frakten ligger på heller. Och jag vill ha skorna med ankare, och linnet. De andra skorna är jag osäker på, plus att jag säkert inte har råd med fler än 2 par skor. HJÄLP!


Sol, vind och vatten, höga berg och djupa hav.

Tänkte berätta lite om igår och idag. Hahahah.
Igår solade jag ju med Rebecca, fast jag tror jag skrev det. Sen gick jag hem till Årman efter jag hade fixat mig och så. Vi gjorde inte så mycket. Sen gick vi till ICA och köpte mat. Han gjorde spagetti och bacon. Efter jag hade ätit var jag så mätt och mådde så illa att jag knappt kunde röra mig. Var där ett tag till sen tog jag tolv bussen hem.

Idag så var vi ute med båten. Pappa, Annica, Tess och Gina. Jag också såklart. Conny kom dit med Alicia, Elliot, Matte och Evelina. Det var kul. Vi åkte ring, och jag var bäst. Hahaha. Sjukt roligt. Heeeeehe. Jag somnade i båten påväg hem och har bränt låren nu känns det som. Hemskt.
Jag kom och tänka på en sak idag som jag tänk på rätt länge egentligen. Hur kan ett litet ställe betyda så mycket?
Jag och mina vänner har ett ställe som vi alltid gick till på rasterna, och varje gång jag går förbi där nu så fylls mitt huvud med minnen. Jag älskar det stället. Vi kallar det Tomteboda, men jag vet inte riktigt varför. Och eftersom vi blir "kickade" från våran skola nu så kommer vi inte kunna gå dit på rasterna mer, det suger. Jag var där med Sandra någon dag. Kommer inte ihåg vilken. Och vi satt där och gjorde det vi alltid gjorde där - chillade. Hahaha, och då skulle jag nästan kunnat börja gråta. Jag älskar det verkligen, och det är ju faktiskt konstigt hur ett litet ställe kan betyda så mycket.


Jag kommer att få hudcancer. Score!

Idag har jag solat. Woho! Nejmen seriöst, det är allt jag skriver om. Men jag och Rebecca solade ett tag. Hon fick värsta randen på gissa hur länge? Femton minuter! Det är sjukt. Fast jag börjar bli brun och det hejar vi för! Imorn ska jag åka båt med pappa och dom också. Man blir brunare på vattnet, så det är score där också! Yeheee! Michael Jackson är fortfarande död och jag kan inte fatta det. Jag har inte fattat det än. Snabb brud. Nu ska jag duscha, fixa lite på rummet, packa och sen gå till Årman. Jag är grymt sugen på kebab också. Fyfan. Jaja! Pyssssssar. Skriver kanske mer sen, vem vet. Loveyaaaaaaaaaaah! Okej, det där var onödigt. HAHA, hejdå.

En av hans absolut bästa låtar också.


Alltså, rest in peace.

En liten video.


Det är sjukt.

Rest in peace, Michael.

Som alla säkert vet så har Michael Jackson dött av en hjärtattack. Det är så sjukt. Helt plötsligt liksom. Han är grym och det är absolut synd att han är död! Har alltid gillat hans låtar. Men jag förstår fortfarande inte hur han kunde bli vit? Är jag efter på något sätt eller? Iallafall, jag tycker aldrig att det är kul när folk dör. Men på något sätt kändes det som att Michael Jackson aldrig skulle dö. Living legend typ. Åh, det är så sjukt. Försökte fixa en video från Youtube och lägga upp, men det gick inte att bädda in, helt konstigt. Men rest in peace, Michael.<3




En man jag aldrig lär glömma. Snygg på bilden också.
Hahaha.


Svett!

Ligger på balkongen, den är hård. Jag svettas. Fast ni gillar det.
Lyssnar på Blondie och Janis Joplin. Kärlek på det.


Blondie - Call me
Alltså åh, Blondie är så bra!

In the midnight hour, she cried more, more, more. With a rebel yell, more, more, more.

Billy Idol är så jävla bra! Och det är soligt ute. Det står 54 grader på våran termometer. Men det stämmer nog inte. Hahaha. Jag ska sola snart. Som vanligt. Min blogg måste ju suga för det står bara att jag solar hela tiden. Skitsamma. Ni är dåliga på att läsa och kommentera. Fy! Inte för att jag skriver så roliga saker. Men vad skriver typ Kissie som är så roligt? Eller hennes video-bloggar är ju faktiskt roliga. Så sjukt jävla patetisk. Jag sitter bara och asgarvar. Tycker faktiskt synd om henne. Tror att alla fjortisar är exakt som henne och grejer. Så jävla kul! Vad tycker ni egentligen om Kissie? Nu ska jag lyssna musik om reklamen på Spotify kan hålla käften. Pyss


En..trevlig cambild kan ni få också. Hahahahahaha.


And what i make, the shit i take.

Fyfan vad det är varmt ute. Har legat här på balkongen sen klockan tolv och jag steks. Svetten rinner fan om mig. Gott va?
Ska gå in om en timme eller så. Sen ska jag städa hos farmor och få pengar. Yes! Snart kan jag köpa skorna. Eller jag kan nu, men jag är så jävla snål. Hahaha. Ikväll ska jag nog träffa Sandra och Rebecca. Och juste! Jag kom in på äckel Futurum - gul. Konstigt för Rebecca kom in på grön. Jag ville verkligen inte börja i Futurum. Nu ska jag pressa lite till. Pyss

Give me some of that money, bitch.


Här har ni då bild på ett par sjukt snygga skor för 849 rikstaler. Jag kan bara inte bestämma mig om jag ska köpa dom eftersom de är mönstrade och kan bli lätta att tröttna på. Men jag har velat ha dom länge, och nu ser jag dom i verkligheten hos Sandra. Jag är taggad på att köpa dom måste jag säga. Mums.

Livet leker, shoopwhop!

Idag låg jag på stranden i några timmar och fick faktiskt färg! Badade också för första gången i år. Det var kallt i början, men när man väl var där i så var det inga problem. Det var riktigt trevligt tycker jag. Tack Elin för sällskapet. Och idag har jag ätit Lidl-pizza för tredje dagen i rad. Nyttig chey. Hahaha. Orkar man inte göra annat så orkar man inte. Ska cykla till Årman och Niklas nu. Livet leker, shoopwhop! Pyssar.


Musik på morgonen = underbart!

Ja, helt sant, ellerhur? Inatt drömde jag världens sjukaste dröm som var jätteläskig. Fast den var så sjuk med så många detaljer så jag orkar inte skriva den. Hahaha. Jag brukar aldrig drömma mardrömmar. Gjorde bara det när jag var liten, sen köpte jag en skitstor så kallad drömfångare. Det bör alla veta vad det är. Och sen dess har jag inte drömt någon mardröm. Det är konstigt för jag tog bort den från mitt rum när jag bytte rum. Och det var ett tag sen. Idag ska jag sola med Elin. När jag gick upp var det 27 grader i skuggan. Mums. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik, och fixa lite. Skriver sen, pyss! Och juste! Nästan alla från vårat "gäng" åker till Peace & Love idag. HAHAH, gäng. Skitsamma, det är orättvist och suger rätt hårt. Parken, August Burns Red, Mötley Crue, The Kooks, Håkan, SMK, listan kan göras lång.
Jag vill också!

Kan jag bestämma mig någon gång eller?!

Precis. Jag undrar om någon vet hur jag får bort det vita över headern? Stör mig på att det är så högt, för det är fult.
Ska snart sova och min dag har vart underbar. Och jag ändrar header hela tiden. Egentligen, vem fan bryr sig? Fyfan vad noga allt ska vara hela tiden. Dryg brud, ja!


Så kalla mig CP, kalla mig bög.

Hahahah, Vapnet - Kalla mig. Riktigt mysig låt faktiskt.
Idag skulle jag ner på stranden och sola med Rebecca. Men jag har väntat sen min födelsedag att dra och shoppa med Louise och My. Nu när Louise och My kunde fick jag offra mig. Jag kan lova att jag aldrig cyklat så fort som jag gjorde idag. Fyfan. Vi cyklade från Kalmis till stationen på 6 minuter! Förstår ni? Det är sjukt snabbt. Tar liksom en halvtimme att gå. Men vi missade tåget iallafall. Missförstånd som jag inte orkar skriva om. Vi skulle bara in en snabbis och kolla Urban, Carlings och H&M. Men så blev det inte. Urban var stängt så vi gick till massa andra affärer. Topshop är världens bästa affär. Ganska dyrt men så in i helvetes värt! Hittade en så sjukt snygg bikini. Samma blåa färg som min piercing och sen kommer den matcha mina snygga hjärt-brillor som jag får snart. Underbart. Och sen hittade jag ett linne jag har kollat på några gånger på Carlings. Och det köpte jag. Sen åt vi på Subway, gott var det fan! Ska hoppa in i duschen snart och sen äta. Sen vet jag inte vad som händer. Pyss


Linnet, så jävla snyggt.


Och världens snyggaste bikini. Dåligt bara att den är blåare och glansigare irl.


Friday night they'll be dressed to kill. Down at Dino's bar & grill.

Thin Lizzy är så jävla bra.
Och jag känner att jag inte har så mycket att skriva. Har inte gjort så mycket. Igår åkte jag till Årman på morgonen, sen kom Kim. Vi gick till ICA och köpte choklad och skit. Ja, alltså, choklad och bajs. Ser ni? Hur jävla trött jag är. Åh. Men iallafall, vi gick hem till Årmans pappa ett tag och sen hem. Sen kom Kim tillbaka och vi gick till ICA igen och köpte ännu mer skit, fast jag köpte mig ett par längre naglar. Sen vandrade vi hem till Kim och spelade Gh, eller dom gjorde. Och jag fixade mina naglar. Sen gick jag och Årman till han. Sen mötte jag syster och gick hem. Låter som en pisstråkig dag. Men det var den inte!


Hell is living without you.

Ja, jag tycker att min midsommar blev helt okej faktiskt. Vaknade hemma, tog det lungt ett tag, duschade och gjorde mig färdig. Sen tog jag bussen till pappa och åt. Det var så himla gott! Åt grillad kyckling, färskpotatis och sen hade Arzo gjort tzatsiki. Hon är från Turkiet så den var helt perfekt. Jag hade så grymt tråkigt så jag bestämde att jag skulle gå till Cammish, så det gjorde jag. Hon mötte mig vid Gröna Dalen och sen gick vi till henne. Satt och pratade ett tag om skit. Hahahaha. Sen gick jag hem till Årman. Tog ett bussen hem och nu har jag ätit rester från idag med syster. Ska lätt sova nu. Pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyss!

No, there's no one home in my house of pain. Eller?

Ja, jag är ju där iallafall. Jag mår lite bättre, för jag är ganska lättad. Men det är ändå så jävla sjukt.
Allt kan dra åt helvete. Fittmidsommar idag. Jag hatar midsommar. Vad ska man egentligen fira. Man äter äcklig sill och dör. Jag har ingen lust med att göra nåt idag. Förutom att sova typ. Det tänker jag fan göra. Åh!

Jag älskar dig, bästavän.

Oh, once in your life you'll find someone
Who will turn your world around, bring you up when your feeling down.

Det är du, och har alltid vart. Jag älskar dig, jag kommer alltid att göra det.
Mycket som snurrar i mitt huvud just nu. Jag mår skit. Jag vet att jag tagit ut det på andra, och det är verligen inte meningen att göra, för jag hatar att göra det. Jag har ingen lust med något. Jag vill gå, gå hur långt som helst i spöregn. Tänka på allt, och gråta. Gråta är något av det bästa som finns.

Idag såg jag på Edward Scissorhands och Remember the Titans. Jag älskar Remember the Titans, den är sjukt bra. Edwars var inte lika bra, men han var så söt.

Världens sötaste grabb!


Jamal Malik som grabb i filmen Slumdog Millionaire.
Vet inte vad ungen heter på riktigt, tyvärr.







"Chilli on your willy! Hahahaha!"

Idag såg jag Slumdog Millionaire..igen. Älskar den filmen, åh!
Vädret börjar arta sig iallafall. Ganska varmt idag. Lite molnigt och blåsigt, men det gör inget.
Låter som min blogg är en jävla väderprognos! Icke då. Mamma gjorde pannakakor till mig idag. Alltså, jag förstår inte hur pannkakor kan vara så jävla gott. Mums! Fick också besked om att mina snygga solglasögon kommer den 2 juli. Cant wait! Fy satan vad snygga dom är. Jag vet aldrig vad jag ska skriva, för jag kollar typ bara film varje dag. Hahaha, kul liv! Men det är faktiskt kul. Vet inte om jag ska ut med någon ikväll kanske. Hoppas det. Men ni som inte sett Slumdog Millionaire, se den! Det är ett måste! Okej, bra. Pyss



Här är dom! Så grymt snygga, ellerhur?


 





Jag är färgen i filmen om ditt liv.

Woho, hejhej. Jag vill till Stockholm och träffa min brud från Norrland! Kanske ska dit imorn och shoppa ändå. Hihih.
Jag hittade lite kläder från Junkyard som jag ska beställa också. En jättefin tisha som fanns i tre färger. Alla färger var fina, men grön och orange var finast, så jag köper båda. Hahaha, hatar beslutsångest.
Just nu ligger jag i min säng och lyssnar på, ja.. hör och häpna Di Leva. Hahaha! Gillar faktiskt två av hans låtar, på riktigt. Men texterna är väldigt knepiga. Men det funkar det med.
Igår kollade jag på Step up och Step up The streets. ettan och tvåan alltså. Tvåan var bättre. Dom dansade så jäkla snyggt! Önskar att jag också kunde dansa. Idag på dagen kan jag inte göra något för jag har mina nycklar..någon annanstans än här. Tyvärr. Nu vet jag inte vad jag ska skriva längre så jag lägger in en bild på kläderna. Pyss


Inte så stor bild, men ni ser ju iallafall!






Look at this photograph. Every time i do it makes me laugh.

Jag vet inte vad jag ska skriva, och jag orkar inte skriva nåt heller.
Förutom det här då.. Och juste! Jag saknade att ha en liten signatur efter varje inlägg, så jag gjorde en ny.
Hahahah, sådär fin blir den när man inte har någon fantasi alls!
Pyss









Ny tisha, skitväder och veggieburgare på max!

Så kan man nog resonera min dag. Jag åkte med pappa, Annica och lillasyster Ginavagina till IKEA först, oc vi köpte glas och andra tråkiga saker. Fast jag älskar att gå runt där inne. Hittade ett kök som jag vill ha! Och en spegel, fattar inte varför speglar är så dyrt. Men ja, i <3 IKEA. Sen åkte vi till ÖB och sen till Media Markt och sen Rusta, fast då satt jag i bilen och retades med Gina. Hon blir alltid så söt när hon är sur. Fast hon är söt ändå. Sen åkte vi till Jakobsberg centrum. Där kollade jag på HM, och fy vad tråkiga kläder de har nu. Gina Tricot också. Men Carlings hade så mycket snyggt att om jag inte hade vart så snål hade jag vart pank nu. Men jag köpte iallafall en tisha och sen en vit hår-rosett på Lindex. Ikväll ska jag se på The Green Mile. Älskar verkligen filmen. Hihih. Pyss




Jobbigt inlägg om min kväll. Heh.

Ja, hallåhallå. Alltid när jag säger hallåhallå tänker jag på Staten & Kapitalet med Ebba Grön.
För han säger hallåhallå i början. Om ni ville veta. Heh.

Ikväll har jag iallafall varit med Mr. Årman och det var kul. Jag fick skjuts hem till honom, och sen var jag där i tio minuter kanske. Sen skulel vi gå till ica och köpa paj och troca. Lite tjocka eller? Vi gick hem till hans pappa och hämtade pengar från hans storasyster som skulle ha cola, eller nåt. Och jag fick en kram av hans lillasyster. Hon är så sjukt jävla söt. Jag dör. Iallafall. Sen gick vi till ica och köpe Felix smulpaj. Köp den aldrig, så äcklig. Den var kladdig och fastnade i hela gomen. Blä! Och måste bara säga att Årman..du är bäst på att göra vaniljsås. Han hade bara vaniljsås som man ska koka, så då skulle vi göra det. Men den blev tjock, gul och klumpig. Den smakade mjöl och det stank mjöl i hela köket, ungefär. Iallafall, tillbaka till när vi stog på ica. Vi betalade och så skulle jag köpa burk-troca på godishjärtat. Men nej, de vägrar få in troca. Så jag fick köpa flask-troca på ica, så då var jag tvungen att gå in igen! Sen gick vi hem till Årmans lilla pappa igen. Och då fick jag en till kram av lillasyster. Vi var där ett tag. Och Leonora visade sitt rum för mig. Sen ville Storasyster prova min mössa. Och lillasyster Leonora skulle inte vara sämre. Seriöst, den ungen är så söt. Vi gick iallafall med storasyster och hennes plutt Alfons, som också är hur söt som helst, hem till någon. Sen gick vi hem. Hahahaha. Vi kollade på Seven Pounds bara för att jag inte hade sett slutet. Ganska onödigt men ändå. Det var trevligt. Nu får jag skrivkramp och orkar inte skriva mer. Pos.

Abow, mera pengar! $

Hahahah, söt rubrik. Men vi firade mig idag hos pappa. Och jag fick niohundra rikstaler. Och samma present som jag har fått fem år i rad av Gärd och Håkan - ett presentkort på Kicks hundrafemtio rikstaler. Whatever, behöver ändå nytt puder så det är bra. Blir nog inte Stockholm imorgon eftersom Louise broder är hemma från Irland. Kanske åker i veckan eller helgen. Måste dit iallafall. Fast jag vill dit imorn. Men det ska bli dåligt väder. Fast jag vill träffa Sanniz. Min älsklade norrlänning. Kanske ska hem till Frola och kolla film eller något senare. Så jävla pissigt väder så det finns inte. Hatar det. Hoppas att det blir soligt i veckan iallafall. Jag har lust att spela The Sims, tror jag ska göra det snart. Och vi ska äta lasagne ikväll. Längtar, hahah. Mat_galen_chey_95. Fred & Kärlek. Dit vill jag också förresten. Pyss.


 Hejhejhej jag är bara 14 år.

Du vet!

Forever isn't long enough
In the company of you
Forever
My heart will always beat your name

Oh god! I love my mustasch!

Tänkte bara säga att den här tishan är som skapt för mig!
Jag älskar den, så himla mycket. Jag bör ha den!


Skolavslutning, sopsäckar, regn, sommarlov och studenternas utspring!

Idag har vart en fartfylld dag. Men vi tar den från början. Kan bli ett väldigt långt inlägg. Heh.

Jag hade ställde väckarklockan på 05:55, men gick upp 06:15, såklart. Sover alltid lite längre.
Iallafall, jag gick upp och rakade benen, inte speciellt bra när man är trött för jag har missat på massa ställen och jag har märkt nya under hela dagen som gått. Hahaha. Fixade mig lite. Och sen skulle jag fixa allt med klänningen som jag trodde skulle ta evigheter, men det gick snabbt! Satte på en stor rosett i bak på den också. Mycket fint. Och jag fick kommentarer av nästan alla lärare. Jag hade som sagt en svart sopsäck på mig. Men de sa att det inte såg ut som en sopsäck på långt håll. Så det var ju tur. Sen fixade jag håret och efter det var det dags att gå till bussen. Mötte Elin och Amanda på vägen. Där nere stog Rebecca och väntade. Vi åkte till skolan och gick runt och pratade lite. Sen samlades vi i klassrummet. Efter vi hade samlats giick vi och kollade när några sjöng, några höll tag och några fick stipendium. Det gick hyffsat fort. Vi fick sluta sen så jag, Josefine, Sandra, Alida och Ronja gick ut ett tag. Sen skulle jag in och träffa Årman så jag gick in. Vi kollade på hans lillasysters avslutning, sen fikade vi. Och jag blev sugen på troca så vi gick upp till Centrum och köpte det. Sen gick jag till Louise, och han hem. My var hos Louise och vi skulle ta sällskap hem. När vi väl var hemma städade jag lite. Sen var det dags att åka till Louise igen. Vi skulle nämligen kolla på studenternas utspring! Det började klockan 14:00 och det spöregnade! Tycker synd om de stackars studenterna, men ingen verkade ledsen över vädret. Fast det skulle jag inte heller vara om man tog studenten, Åh, jag längtar. Men behöver ju bara vänta i fem år! Fem år är hur långt tid som helst. Vi träffade lite folk där och gick runt och minglade. Trevligt, men blött. Smart som jag är hade jag paraply och min mössa! Vi gick tillbaka till Louise vid 14:40 ungefär. Där fick vi rabarberpaj av hennes mamma. Supergott! My och jag gick till farmor sen för där skulle pappa hämta oss. Precis när jag skulle smaka lite av min favoriträtt så kommer pappa. Vilken besvikelse det var! Nu är vi iallafall hos pappa. Jag är svinhungrig så jag hoppas att maten är färdig strax!
Blev inte så långt, eller..ganka. Kommer lite bilder också.
Pyss


Jag satte dit en fet rosett i bak på klänningen, vid svanskotan.


Jag och Sandra, söta va?!


Orkar inte ladda upp massor med bilder. Så det får bli en gemensam
bild på dessa tre kvinnor.


Och en på världens sötaste Josefine.


Kommer att sakna Reine!<3


Anders också! Underbar karl.<3


Gunnar också. Fast oftast är han en fet böld i arslet!

Men at work!

Idag var en bra dag. Kändes som att alla problem var uteslutna från världen. Underbart. Vi städade bara i skolan, och gjorde massa fula kort till alla lärare som de säger är fina. Egentligen så vet man ju att de tycker att de är fula, och lägger de i någon låda och glömmer bort dom på en vecka. Men de är lungt för jag lägger inte ner så mycket kraft på dom. Städade hos farmor sen. Nu är jag 300 kronor rikare. Känns bra. Och sen fick jag ärtsoppa och pannkakor. Hahaha, farfar är gullig när han äter. Min mössa är fin och jag längtar tills imorgon. Jag ska ha klänning. Men behöver svarta höga klackar och svart nagellack. Undra om man ska sätta i en svart töjning eller ha tunneln. Stora problem jag har va? Nu ska jag inte skriva mer. Pyss



Mössa och min otroligt fina klänning. Redan gjort massor med ändringar.
Ska sätta en stor rosett vid rumpan som också är gjort av sopsäckar.
Ekonomiskt säger jag.


<3

Dagen har inte precis varit bra. Men, jag vet inte. Jag känner mig så tom, men samtidigt fylld med något jag inte kan veta vad det är. Ungefär som att halva min kropp mår sjukt dåligt, och den andra halvan mår helt fantastiskt. Jag har fått reda på saker som jag har vetat länge, men vart mer eller mindre osäker på. Allt har vandrat omkring i min kropp jättelänge. Känslor och tankar. Jag vet egentligen inte något känns det som, men som att jag samtidigt vet allt. Alla känslor är så blandade just nu. Jag kan ju knappt skriva en sammanhängade text. Jag vet ingenting. Jag vet verkligen inte det. Men samtidigt för mycket. Jag vill ta mina vänners problem. För då vet jag att jag kan fösöka hjälpa dom. Annars känns det bara som att jag inte kan göra något. Och även fast jag mår dåligt, så gör jag allt för att mina vänner ska kunna prata ut med mig om de mår dåligt. Lägg det på mig, det känns bättre för båda. Jag älskar mina vänner, helt klart. Och jag vill verkligen kunna hjälpa dom om jag kan. Jag vet vilja jag kan lita på, och det känns bra. Det som kan sammanfatta allt är väl att det snurrar i min skalle. Vänner kommer och går, men jag vet vilka som alltid kommer att stanna.

Hela världen är så underbar, på bussen in till stan.

Hejva. Idag var jag hos Sandra, och gissa?!
Vi spelade Sims 3. SIMS 3! Förstår ni. Jag ska köpa det, och då kommer mitt liv vara..fulländat. Okej, nu kanske jag överdriver en aning, men det var faktiskt awesome. Och en gång sims-nörd, alltid sims-nörd. Iallafall. Vi tog det ganska lungt. Och sen lagade vi mat, eller hon gjorde. Jag hjälpte bara till att äta upp den. Hih. Förövrigt har dagen varit ganska deppig. Gamlamormor gick ju bort igår, och allt med Rebecca. Vill verkligen att det ska lösa sig för hennes skull. Ska iallafall sova alldeles strax, trött_chey_95, idag. Pyss



Hej, jag ser ut som en grå korv. Här är iallafall min vän Sandra.


Rest in peace

Ja, det har varit en ganska dålig dag idag. Finns några bra saker med dagen iofs. Jag fick träffa Yearman, och vi fick tårta och sen glass i skolan. Sen var det nog slut. Iallafall, jag är inte på skrivhumör, så jag tänker inte skriva mycket mer.




Var inte rädd för mig, jag är så rädd för dig.

Hejtjobrehej, näsan, jag hatar dig!
Jag har inget smink bara det som vägrade lossna i duschen, hihi. Och utsläppt hår
för första gången sen jag klippte mig. Viktig information. Jag vill ha Sims3 nu!
Hejdå, äckel.


Hela världen är så underbar, om man är korkad, tom och glad!

Japp. Hejhej.

Min födelsedag igår var verkligen super. Hade lite folk här först, mormor och dom. Sen drog jag, Kim och My ut och käkade. Jag lämnade en halv tårta till Yearman, och han åt den! (y) My drog till Louise sen, och jag och Kim drog till borgen där Lahti, Mt, Hansson och Norrland var. Mt drog efter 5 minuter typ, och vi gick in för det blev kallt. Hahah.
Sen drog jag och Kim till han och kollade lite på Slumdog Millionare. Hahahaha, kan inte få nog! Iallafall, det var ju Beach-party i kalmis, så jag och Kim cyklade till Cal och skulle dra dit, men vi hamnade hos Louise som hade lite party istället, och alla sjöng för mig. Söta! Vi drog till kalmis sen. Det var jättemycket folk. Fast det var faktiskt trevligt. Förutom när den där Malin höll på att putta Cammish, idiot säger jag bara. Jag drog in vid 02:00, och en kvart senare kom My, Calle och Kim. Somnade rätt fort, haha. Men väldigt trevlig kväll måste jag säga. Nu orkar jag inte skriva mer för det finns inget mer att skriva! Pyss.


I <3 TROCADERO

Mamma köpte Troca till mig.<3

Jag har fått mer pengar, tror bestämt att jag har 1900 rikstaler nu. Och sen firar vi mig hos pappa nästa helg. Ganska så awesome, pengar är aldrig fel. Tänker köpa mig ett par blåa chinos. Det är många som har det, men jag har velat ha det länge, och dom är skitsnygga! Nu ska jag äta tårta. Pyss


Jag må hon lova, jag må hon leva, jag må hon leva ut i hundrade år!

Precis! Hah-aaa! Jag fyller år idag. Inte blir jag stor, men alltid ett år..större(?) än vad jag var innan. Och det tackar vi väl för, eller? Mamma kom in imorse med oboy, bullar och moccarutor. Vilken bra start på dagen, verkligen! Hahaha. Jag fick Stilleto Mascaran, wooh! Alla säger att den är jättebra, men varför bryr vi oss egentligen om lite mascara? Sen fick jag 4 små test perfymer, haha. Kan ju vara bra att ha i nödfall? Och sen fick jag pengar. Fick ju töjningar i torsdags också. Men jag är faktiskt nöjd. Mormor och morfar och alla dom kommer klockan 14:00. Då får jag mer, och fasiken vad mycket tårta jag ska äta, hihi.

Igår ringde Yearman, jag fick 4 sms, och 7 skrev på msn.
Och alla gjorde det exakt klockan 00:00. Lite glad man blev eller.
Tack verkligen, till alla.
Nu ska jag duscha och sen fixa lite innan alla kommer. Skriver mer sen.
Pyss!


Ganska så gammal bild med mitt långa, fina hår.
Saknar det. Men man ser ju iallafall att det är jag, det är huvudsaken. (y)

Film.

Kollade på en film med mamma som hette Changeling med Angelina Jolie.
Den var 2 timmar och 16 minuter lång. Och inte sådär jättebra men inte dålig heller. Utdragen var den verkligen, och spännande. Det är en sann historia dock. Och det gör den verkligen spännande.

Filmen handlar om en kvinna (Angelina Jolie) vars son försvinner och ersätts av en bedragare. När hon konfronterar myndigheterna, så framställs hon som en olämplig mor med vanföreställningar. Den baseras på Wineville Chicken Coop Murders som avslöjades 1928.
(Wikipedia)

Den var ganska bra faktiskt. Väldigt hemsk dock.


Angelina och hennes "son".

I miss you, miss you.

Jag hatar att jag saknar dig så mycket och veta att det aldrig kommer att bli som förr.

Vi säger att vi ska försöka glömma det som hänt, och fortsätta som vi brukade.

Men det funkar inte! Även fast jag vet så jävla väl att det kommer aldrig bli som förr, så försöker jag. Men misslyckas alltid.

Du var en av mina bästa vänner, jag kunde berätta allt för dig. Jag saknar när vi pratade i telefon hela nätterna om skit. Bara för att liksom. Saknade när vi brukade leta efter den fulaste camel-toe'n på Nelly.se. Jag behöver dig, så grymt mycket. Det måste bli bättre än vad det är, för det kan fan inte bli sämre!


<3


Jahaja

Hej bloggen, ja, hej.
Nu har jag ny design och jag gjorde det helt själv. Mohah.
Fast det ser ut som att jag typ "hej, kolla på min arm, den är av."
Ville bara säga det för det är superbra, och jag fyller år om några timmar!
Ska lägga mig tidigt så vaknar jag tidigare och då fyller jag år tidigare. Ouh, jag är smart ibland!
Pyss

If i could open my mouth, wide enough for a marching band to march out.

Åh, Death cab.
Mysig musik, verkligen.

Idag vaknade jag av att Calle bankade på min dörr, gick in, och drog upp persiennerna.
Fyfan Calle, hahahaha. Vi skulle börjat 10:05 idag, men jag är hemma.
Hahaha, usch på skolan. Fan vad skönt det ska bli med lov, seriöst.
Men jag tror att om man inte skulle gå i skolan skulle det nog bli rätt tråkigt att bara vara hemma hela dagarna.
Fast ändå kanske inte. Äsch.

Mamma och jag ska baka idag. Hihih.
Jag fyller år imorn! IMORN!
Åh, jag längtar. Det var längesen jag fyllde år. Eller, ett år. Men ändå.
Hahahaha, skriver mer sen va, pyss.

Someone please call 911. Tell them i just been shot down.

Hejhej! Tänkte bara säga att jag har töjt mitt öra lite nu. Hahahah.
Och mamma gav mig en "för tidig födelsedagspresent".
Jag fick 2 töjningar, en svart spiral 10mm, och en plugg 9 mm. Tack!
En av våra fiskar dog idag, det var hemskt. Jag hatar när fiskar dör. De är så små och oskyldiga, bara simmar runt där.
Nej, fy. Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Ska inte till skolan imorn, för det orkar jag inte. Hahaha. Men iallafall.
Calle kom hit också, jag vill ha hans byxor. Åhå.

Nu ska jag inte skriva mer. Pyss.



Just det. Känner mig fortfarande hemsk för jag tappade Nattas töjning. Förlåt.

All i wanna do is *boomboomboom* *katchiiiing* and take your money.

Hallelåja!
Sitter i biblioteket, hahaha. Kul!
Jag har gossipat med My, Begonia och Louise. Nu är jag med Amanda och Sandra. Vi har möte idag och vi ska kolla på
I taket lyser stjärnorna och äta godis. Längtar!
Och idag såg vi en sjukt bra film i skolan. Den hette Slumdog Millionare.
Hahahaha, älskar att skärmarna har webcam. Men nu ska jag nog inte skriva nåt mer.
FAN VILKET VÄRDELÖST INLÄGG!
Iallfall. Hejdå!



Snygga gyzzarrrrr!

Radiobag!

Här är alltså väskan jag köpte när jag var i stan i lördags.
Fyfan vad snygg den är.


Im your biggest fan, Ill fallow you until you love me.

Åh! Jag vill på Britney Spears!
Fyfan vad underbart det skulle vara, men liksom, fyratusenfemhundra för de bästa biljetterna.
Tror de billigaste kostar sexhundranittio, och det är inte speciellt bra för att sitta längst bak.

Men iallafall. Jag är fortfarande sjuk, har inte lika mycket huvudvärk, och det är jävligt skönt.
Men fa-an vad skönt att vara 18, kunna göra vad fan man vill. Liksom, jag fyller bara 14, och det är verkligen ingenting.
De flesta jag umgås med kommer knappt ihåg när de var 14, trots att det kanske bara var 3-4 år sen.
Fast jag fyller år om tre dagar! Woho. Om jag får mycket pengar, ska jag internet-shoppa. Jag hittar alltid mycket mer när jag kollar på internet, sen när jag åker in till Stockholm eller något så hittar jag inget. Sånt suger verkligen.
Och det kommer vara skitväder på min födelsedag, ovärt somfan!

Imorgon måste jag nog till skolan för vi har prov. Och sen måste jag göra matteprovet, fyfan.
Jag hatar verkligen matte.

Och högstadiet i våran skola är nu alltså bestämt att det ska läggas ner. Det betyder att vi kommer få byta skola. KUL!
Inte speciellt. Jag har ingen lust att gå i någon annan skola. Man tycker att skolan är dålig och så. Men när vi tvingas byta så tänker man verkligen att våran skola inte är så jävla dålig. De andra skolorna i Bålsta är verkligen mycket sämre.

Nu har jag inget mer att skriva.
Pyss sålänge.

Musik, tjatt, snor och huvudvärk - awesome.

Inte precis va.
Jag är så täppt i näsan så jag kan knappt andas. Och jag hatar att jag är rädd för att bli beroende av nässpray så jag knappt tar något, bara när jag ska sova. Fyfan.
Storstädade mitt rum idag också. Inte kul när man är sjuk, nej.
Men nu är det gjort och jag slipper senare.
Slipper också gå till skolan imorn för att göra prov, för vi har inget. Ganska så skönt.


Jag tycker att Moa ska komma hit snart igen. Saknar dig va bryden.

Och jag vill kolla på film med pappa.

Och sen vill jag ha min bandana av Wikman.

Jag vill fylla år och slippa vara sjuk.

Jag vill ha fint väder.

Jag vill till P&L.

Listan kan göras lång på saker jag vill.


Nu ska jag iallafall fortsätta tjatta.

Ha det bra! Och snåla med nässpray alla ni som är sjuka.

Man kan bli beroende.


I said please don't slow me down, If I'm going too fast

Hejhej.

Inte bloggat på 2 dagar. Hahahah.

Men jag är faktiskt sjuk, så jag har det att skylla på.

Jag måste till skolan imorn och göra prov, men sen måste jag fan hem igen.

Det kliar i halsen och huvudet sprängs snart. Känns som att jag har en tickande bomb där inne någonstans. Jag känner inte smak på någon mat. Kul va?!
Det är nästan det värsta.


Mamma tvingar mig att rensa garderoben och vika ihop alla kläder. Kan behövas eftersom alla ligger nerkastade i lådorna. Men nu ska jag ta och börja med det.

Pyss


RSS 2.0