Tjobre!

Nuuuuuuuuså! Igår var jag ju somsagt på tvillingarnas maskerad-party! Det var ganska nice, men alla satt bara vid borden och drack. Inte så mycket röj med andra ord. Jag var väl där i några timmar, sen drog jag till Årman en timme, sen var det dags att fara hem tyckte jag, egentligen inte. Haha! Jag vill på Adams maskerad idag också, men jag har liksom..ingen att gå med, och jag känner inte människan såatt! Nu ska jag äta, pyss!

Dålig update.

Jag såg This is it idag! Fyfan vad bra den showen hade blivit alltså. Helvete. Nu har jag lite bråttom för jag ska på maskerad-party! Vet inte ens vad jag ska klä ut mig till men nåt hittar jag väl på. Funderar på pirat, tråkigt men vafasen!

Hello!

Idag har jag vart på bio och sett UPP! Den var faktiskt jättesöt. Haha! Blir ett kort inlägg för att jag är hemma hos bror och så. Vi ska även se This is it på bio imorgon. Tror den är riktigt bra faktiskt. Och nu eftersom jag är hos mormor så har jag passat på att sola, och fick en liten rand! Ska sola imorgonbitti igen. Myspys!

Man måste skämma bort sig själv ibland, rätt ofta.

Det är precis vad jag har gjort idag! Jag ska berätta för er. Jag har faktiskt vart jätteduktig idag, sätdat golven hos farmor, tvättat fem fönster, lagat fisk, ja, stekt och sånt! Sen har jag dukat och vart urgullig! Haha. Jag fick mer pengar än vad jag brukar, och då var jag tvungen att skämma bort mig själv. Vad ska man annars göra i väntan på bussen liksom? Tänker ju knappast sätta mig i kylan på någon sketen bänk och frysa arslet av mig. Händer inte. Jag köpte iallafall nytt puder, och ett supersnyggt armband från Lindex. Ovanligt, ja. Åkte hem till mormor med Andreas och träffade bror. Imorgon ska jag på bio med min lillkusin, mormor och bror. Vi ska se UPP! Haha, den verkar jättesöt. Ska alltså upp halv nio, åka till mormor och sola sen duscha och sådant. Sen blire barnbio minsann!


Blixten på min kamera är helt störd.

Mamma kallar mig för discotjej.

För er med spoti: http://open.spotify.com/track/37KiqJuaMXQWWra2KKcrfX

Ja, iallafall. Igår sov jag hos min snuttis. Och jag vet inte varför jag kallar honom för snutt för det låter ju så otroligt töntigt. Haha! Innan det var jag iallafall i Jakobsberg med mamma och letade lite kläder. Trodde inte jag skulle hitta något, men det gjorde jag faktiskt. Och man kan ju inte säga annat än att jag är supernöjd! Nu ska jag snart till farmor och städa = pengar! Måste köpa mig ett nytt puder. Ja, nu ska jag väl inte skriva mer än att jag tänkte visa bilder på kläderna. Och snälla ni, klaga verkligen inte på min kamera! Hihi.


Supernice, japp!

Nya skor? Jatack.

Hejhej. Idag sov jag ganska så länge. Klev upp ur sängen vid halv ett närmare bestämt. Mamma vill att jag ska följa med henne och shoppa, man kanske får något så det är alltid värt att följa med! Nejdå, självklart kan jag följa med eftersom jag inte har något bättre för mig. Iallafall, det var bara att kliva in i duschen och, ja. Vad brukar man göra i en dusch? Duscha, precis. Dagens stora fråga måste vara - vad ska jag ha på mig? Åh! Rackarns, ny mobil är ett måste, och kläder också. Hur ska jag ha råd med allt? Ni ska förresten få se min mobil jag har nu. Jag var ju tvungen att byta med bror eftersom han väntar på en ny display till sin, som han brukar ha. Då fick jag den sämsta av de sämsta.


Snygg va? Och herregud, det ser ju ut som att jag är helt naken.

Trött!

Åh, jag är supertrött. Helgen har vart nice iallafall. Eller ja, de dagarna jag inte bloggat. Jag har vart hos snutt, sov där och åkte hem igårrrrr. Idag är Moa i Bålsta, och man måste ju träffa henne. Sen vill jag bara säga att röda läppar är hett!


Eller? ;)

Saturdaaaaaaay!

Hejhej. Linnéa har nyss åkt till Enköping och jag ska snart duscha. Jag har världens mensvärk och jag vill typ gråta hela tiden. Jag hatarhatarhatar mens. Usch! Men en bra sak är iallafall att jag ska till snutt idag och sova där. Jättebra ju! Nu ska jag fasiken hoppa in i duschen och sen ska jag fara. Ni ska bara få se en sak som jag hämtade ut igår.


Ohyes! Inviga idag kanske. Synd att de är riktigt små bara.

Myskväll med Linnéa.

Jaaa! Hon kom hit så mysade vi. Jag klippte henne, mig, och mami. Alla är nöjda och glada! Nu ska jag lägga upp två bilder på mig och Linnéa. hon kanske ska sova här och det är bra. Imorn ska jag till bbi och pussa på honom medans han spelar. Livet är rätt bra ibland må jag säga.


Linnéa är världens sötaste.


Världens sötaste!

Ge mig, ge mig, ge mig.


15:37

Jag är orolig och nervös. Varför egentligen, jag ska bara få ut sanningen, och höra sanningen från dig. Men jag tror att jag är rädd för att höra fel svar. Fuckkkkkkkkkkkkk.

Baby, i'ts fact, our love is true. The way black is black, and blue is just blue.


Du är verkligen vacker. Jag tycker om dig så jäkla mycket Mikael.

I love you, I love you, I love you

Mikael


Jag <3 Johnossi

Alltså, åh! Johnossi måste vara det absoluta favoritbandet just nu! Idag försov jag mig. Det var faktiskt jävligt skönt! Just nu sitter jag och väntar på att syster ska bli klar, för vi ska bussåka tillsammans. Orkar egentligen inte gå till skolan idag, men vad gör man inte? Har dessutom prov idag, och omprov i matte. Jag kan ju inte dirket påstå att det går bra för mig i skolan. Menmen, får plugga upp! Eller vad man nu ska kalla det.
Det är så mycket jag vill nu. Jag vill ha råd att köpa jättefina julklappar till min familj. Jag vill ha råd att köpa allt till min pojkvän. Jag vill skämma bort mig själv. Bjuda Mikael på bio, för jag vill se Michael Jackson filmen. Jag vill ha allt. Åh, jag orkar inte. Hejdå!

21.10.09 21:37

Hejhej! En månad med snutt idag hähä. Kollade på en film som hette Horton, söt. Micke lagade sin underbara chicken till mig och jag blev överlycklig! Sen kom Sebbe och mutade mig med att ringa och beställa kebab (han tror att om en tjej ringer så får man godare mat) för att jag skulle få skjuts hem. Det gjorde jag också. Hahah! Är hemma nu och funderar lite. Funderar nämligen över om jag ska önska mig en ny mobil i julklapp eller pengar till kläder och sånt. Men jag behöver en ny mobil mest, så det får nog bli det. Wamba! Nu vill jag pussa på snutten och ha bullar. Har bara bullar och snutten är hemma hos sig. Bad! <3

Vilken?!


+  Finare än den vita.
- Grå knappsats, vilket betyder att det kommer se sjukt ut när man byter skal.


+ Vit knappsats = passar alla skal.
- Limegröna detaljer.


+ Snygg och asbra kamera
- Dyr, haha. Och slide så jag kommer mosa skärmen i fickan.

20.10.09 22:56

Yesbox! Somsagt så mådde jag skitdåligt psykiskt igår. Eller jag kanske aldrig sa det. Men idag mår jag iallafall mycket bättre. Fick träffa farmor, my baby, Erika och Linnea. Var på konfa-möte och där träffade jag Linnea. Sen efter det så tog jag och Linnea bussen till stationen eftersom buss är så himla naturvänligt istället för att ta bilen! Eller så var det mer för att ingen av oss har körkort, vi är ju trots allt bara fjorton år. Sen åkte vi hem till Sofie och Rickard där min underbarafina Erika var. Vi pratade lite och så. Efter ett tag kom Budde och hämtade mig.

Jag och bbis har en månad imorgon också. Heja oss! Vi är bäst. <3

Försökte ladda upp en bild på fina Erika men självklart funkar inte blogg så bra. Skitsammaaa!
Kisskiss, boomboom.

Ansiktsboken och en jobbig måndag

Hejhej bloggeeeeeen! Hahaha. Jag har något att berätta.. Jag har blivit medlem på Facebook! Hahaha, usch. Jag förstår ingenting och det är supertråkigt. Ni kan ju leta igenom för att försöka hitta mig. Liksom jättetråkigt namn, menmen. Nu ska jag faktiskt kolla på tv och bara ta det lugnt! Kan behövas en till soffpotatis här i världen. Mikael och jag har en månad på onsdag och jag måste få tag i Philip Koolbeanz! Help please? Nu ska jag ringa och smsa till tusen!

Mikael, you are so mine!

Im so in love!


15 spänn burken - Så jävla värt det!

Haha, spontant!

Ja, ganska så faktiskt. Jag beställde nyss hem ett par skor från Nelly. Jag har velat ha skorna länge och nu klickade jag bara hem dom! Så snart kommer de hem till mig. Mums!


My dear shoes.


Guess I'll always be a soldier of fortune

Mums på låten och mums på att det regnar. Inte mycket va. Denhär kvällen kommer suga något! Vad vet jag inte än, men något. Uäh! Michael Jackson-tema på Idol och jag vill inte missa men jag vill inte heller kolla själv. Jobbig flickvän-typen vill jag inte heller vara. Whats up?

Baka, baka liten kaka.

Idag har jag och Sandra bakat. Vi är så jävla bra. Och jag saknar Mikael och vill kolla på Idol imorn. Den som säger något ont om våra muffins ska jag personligen göra väldigt illa!


Mumma!

I'm a bit better than you.


Huvudvärk

Idag har jag vart skitduktig tycker jag. Städat hos farmor och tjänat en slant! Sparar pengarna såklart. Måste verkligen. Sen har jag gjort två kapitel i matte. Så duktig. Men mamma blir skitsur när jag trycker på tangenterna för hon vilar. Damp. <3 Träffade även sweet-Michael idag. Heja oss!

I really need shoes!

Jag måste ha boots, eller alltså. Jag ser de inte som boots, men de är kategoriserade som boots. Jaja. De är skitnsygga, från Dinsko, kostar 499:-. Sen har vi ett par andra från skotrend tror jag att de var. Också skitsnygga! Ligger väl runt 500-lappen. Buy me shoes! Anyone?




Ut med språket.

Hallå! Jag är kär. Jag har vart kär länge. Men ack! Jag är fan kär i dig Mikael. Hihih. Det äger.

Fuck what I said.

I helgen har jag vart på konfirmations-läger. Det måste vart det tråkigaste på länge! Alla faddrar hatar mig för att jag har tydligen "attityd". Synd för dom, och synd, det fick jag inte säga nej, ops! I'm sooooo sorry! Shannon blev utpekad för hon hade "förgiftat en kille som hade nötallergi" när en av faddrarna hade naturgodis, men hon hade inte nötter. So? Sleven man tar med har ju vart bland nötter. Och Shannon hade en Geisha med sig. En såndär liten som man tar i lösplock. Wow! Sen har vi den andra faddern som också blev sur på lilla mig. Vi hade en lektion om vad respekt är, man skulle säga vad som kan tyda på respekt och respektlöshet. Så var det en som sa "Att vara högljudd när folk vill sova." Då sa en av faddrarna som hade lektionen med oss "Ja, i alla lägen!" Och sen gick vi upp på rummen och jag hade huvudvärk, då ställer sig faddrarna utanför dörren till rummet och börjar sjunga med konfirmanderna och spela gitarr. Haha! Jag skrek "Kan ni hålla käften?!" tre gånger men fick dissen, så jag gick och smällde igen dörren, då kom den jävla Jan-Erik som typ raggade på mig och var supersliskig, och någon annan fadder och tvingade med mig ut, men hell no! Nog pratat om irriterande konfa-läger.

Efter det åkte jag hem till min gubbe. Och imorn ska jag färga håret, om jag vågar. Hihi.


Högkontrast och en skäggig sötnos. <3

When there's no where else to run, is there room for one more son?

Hejhej. Nu sitter jag ensam i soffan och väntar på att bbi och Sebbe ska komma tillbaka så att jag får sällskap. De var här tidigare men satt bara och tjatade om lökringar så de åkte till Donken och köpte. Hahah, gullisar! Jag har så fruktansvärt ont i halsen så det är galet. Men nu ska jag, ja, jag vet inte vad. Men somnar gör jag snart iallafall. Puss.


Begravning i en proppfylld kyrka med 350 pers.

Idag var jag somsagt på begravning, och det var en av de finaste jag någonsin sett! Jag grät och log. Jag kan bara säga vila i frid Görel, vi kommer alltid att minnas dig! <3

Outfit och facelook, jag lovar att det var finare i verkligheten, men jag fick ingen bra bild.



Högmidjad kjol med ett vitt linne och en sjal över axlarna.

Hello!

Jag är ledig idag, woho! Begravning tyvärr, men ja. Jag har lånat en jättefin kjol av Becca som jag ska ha. Träffa Linnea och förhoppningsvis min Erika! Nu väntar jag på att Budde ska komma hem med frallor så jag kan äta frukost, asbra! Puss på nosen så ska jag visa bilder på kjolen och allt sen. Men, vågar man sminka sig? Jag menar, det kommer väl rinna bort?

FÖRLÅT!

Ja, verkligen. Jag har bara haft sjukt mycket med skolan och det är faktiskt ganska så viktigt! I mitt liv har det inte hänt så mycket. Lite kanske. Jag åkte med mormor och Kim till Kista i tisdags och fick en finfin skjorta och en hulken tisha. Snäll mormor. Sen har jag köpt 3 förpackningar hårfärg och ska köpa en till nästa vecka, sen jävlar! Jag har köpt 2 slingsaker, som det står att det inte funkar på svart hår, men slingmedlet är ju mycket starkare än blekmedlet, och blekmedlet funkar ju så varför inte testa? Sen köpte jag en som är mockabrun med gyllenbruna slingor, eller vad det stod. Måste köpa en svart så jag kan färga utväxten också. Gud vad jag babblar.

Imorn ska jag vara ledig, skönt! Men vi ska på begravning, det är inte skönt! Eller, ja. Nu ska jag sova för jag håller på att dö. Pussar.

Jag vet att jag uppdaterar minut efter minut ibland.

Varför vill jag bli vuxen så fort? Jag kommer sakna min ungdom, och att jag inte har levt den när jag hade chansen. Fuck också. Inte försent att ändra på det, men vill jag tillräckligt mycket för att försöka?

Åh, jobbiga liv.

Jag kan börja med att säga att jag älskar dig. Jag har alltid försökt att finnas där för dig, trösta dig när du är ledsen, och vara glad med dig när du är glad. Du är en ganska självständig människa som tar tag i problem själv, och gör det oftast bäst så. Du har egna åsikter som du vågar ha. Men det är inte det jag vill komma till..egentligen. Som jag och säkert du har märkt, och som vi pratat om en gång i somras, när du läser detta så kommer du veta. Iallafall, jag saknar tiderna då det bara var du och jag. Alltså, förlåt. Jag märker att du är lycklig med henne och har säkert starkare band med henne än med mig. Du vet vad jag sagt om allt, men jag kan lika gärna fortsätta skriva. Jag vet att när vi väl är med varandra, så har vi oftast roligt, bara det att du har roligare med henne. Du har sagt hur mycket du litar på henne, och jag märker verkligen att du gör det. Du har sagt att du litar på mig med, och jag vill bara att du ska veta att du kan göra det. Allt du har sagt till mig har jag hållt käften om, för du är värd det. när vi tre har vart och är, så är det alltid ni två som pratar med varandra mest, alltid ni två som skrattar mest. Jag känner väl att jag inte passar in, eller så är jag avundsjuk. Avgör själv. Men du kommer alltid vara en av de personer jag litar mest på, och du kommer alltid ha en stor jävla plats i mitt hjärta, efter allt vi gått igenom under dessa tio år! Älskling, om jag skulle kunna ta med dig till ett ställe där det skulle vara du och jag i några timmar, dagar, veckor, månader, år, så skulle jag göra det! Bara för att få tid med dig. Nu låter jag som en lesbisk liten flicka men nej, det är jag inte. Jag älskar dig något otroligt, och det får jag fan säga, efter tio år. Hoppas att vi blir tightare, annars faller jag fan platt till marken. Vi var tighta och glada i somras, och jag var så jävla lycklig. Du är den som fattas i mitt jobbiga liv för att göra det, mindre jobbigt. Jag kommer aldrig att låta dig gå, om det inte gör att du mister livet. Jag ska göra allt för att hålla dig på topp hela livet. Tre sista ord som jag, ja, verkligen menar. Du är bäst!


I can't control my hope I can't control my dreams
I can't eat I can't sleep I can't do anything
Miss you like hell, honey!


Ett inlägg, all about shoes!

Okej, nu kommer lite bilder på hothothothot shoes!


Finns här.




Finns här.


Finns här.


Finns här.



(Mina bebisar som jag aldrig har råd med *lissen i öga*) Finns här.

Nu orkar jag inte mer, tyvärr. Men ni kan ju klicka er vidare på sidorna, och ni ska vara tacksamma! Ingen brukar säga till mig vart de hittar sina skor, men nu jävlar. Its good karma, bitches!


Vet ni vad!

Jag suger på uppdatering och har ont i huvet. Sen dedär jävla p-pillrena ställer ju bara till med problem. Man mår sjukt illa hela tiden, jag mådde så illa så jag grät igår! Den ni. Och jag är så äckligt trött så det finns inte. Kulkul. Men jag har en sak att säga va, jag vill hitta på nåt kul på halloween, för då har man fan chansen att klä ut sig och bli assnygg. Därför tycker jag att någon kan styra upp något och inte någon jävla fjortisfyllefest, herregud. Pussar.

Dagens jobbiga sysselsättning.

Idag har jag hållt på med detta och det har varit supertråkigt måste jag säga. Resultatet blev sådär.


En klok kvinna.

Moa, du har helt rätt, folk ska skita i mina val. Tack!

Goooooooooooooodmorgon!

Hejhej! Solen skiner och det är superbra! Jag är hemma från skolan idag igen, men börjar friskna till. Det är ju fredag liksom! Nu ska jag upp och käka sen blir det nog att fixa naglarna. Men jag skriver mer sen. En stor blöt kyss. Nej, uew. Puss!


Ibland är det bra att vara sjuk!

Japp! Jag fick nämligen kebabpizza, och juice. Sen åkte jag och mamma till Ica för att köpa kattmat, jag fick även naglar, Trocadero och världens godaste sorbet! Kaktus och citronsorbet. <3

Nu börjar Idol och jag ska hämta glass, puss!


Hejhej.

Jag är sjuk idag igen, ganska trist. Ligger här i sängen och har tråkigt, sugen på pizza och läser bloggar. Men det ska jag nog fortsätta med nu för jag orkar inte skriva mer.

RSS 2.0